Калоян Паргов: Не приемам квалификацията "бламиране" на Корнелия Нинова

Калоян Паргов

Не приемам квалификацията бламиране, защото се е случвало не един и два пъти на Градския съвет да не се предложи едно или друго решение или политика, действия от страна на Изпълнителното бюро на Градския съвет, аз не съм го приемал като бламиране, а по-скоро като доработване и търсене на друг подход, който очевидно не съм съобразил. Това заяви председателят на софийската организация на БСП Калоян Паргов по БНР във връзка с промените в листатата на БСП, които се случиха на вчерашния национален съвет.

"Вчера в една демократична процедура, каквато е имало и преди това, беше подредена за първи път листата за Европейски парламент с тази процедура, която очевидно трябваше да се случи по този начин, предвид многото претенции на различни кандидати, от различни страни, за участие в листата", каза още Паргов.

"Това е най-демократичното - чрез един таен избор да се подреди една листа", допълни лидерът на БСП-София.

Според Паргов е много важно този вот да покаже, че "това е волята на Националния орган, който има представителство от всички партийни организации в цялата страна".

"Изборният резултат не зависи единствено и само от председателя на партията и от председателите на партията по места“ - така Калоян Паргов коментира изказването на Корнелия Нинова, че не носи отговорност затова, което ще се случи на изборите.

Коментари

Задължително поле