Мъж мятал мебели от балкона и потрошил две коли в Павликени Извършителят е настанен принудително

Борисов след среща с Борис Джонсън: Той каза, че е първият британски премиер с българско име

Безплатни прегледи за остеопороза в Майчин дом Изследванията ще се извършват от 21 до 23 октомври включително

17-годишна примами айтозлия в хотелска стая, сутеньорът й го обра

800 коня задвижват най-мощното кабрио Ferrari 812 GTS с атмосферен двигател V12 ускорява за 8,3 секунди от 0 до 200 км/ч

Разкриха склад с антики в Лясковец В хранилището са открити книги от 17 и 18 век, саби, ятагани, револвери, пушки

Тяло на мъж е открито при гасене на пожар край пазарджишко село

Голям пожар в жилищен блок в столичния квартал „Сердика“

Излезе от печат третата част на книгата „Шампионите разказват”

Има частично подобрение в състоянието на Стефан Данаилов

Поколението Z и политиката Зелените успяват да продадат „наближаващата гибел“ на впечатляващи млади умове и да ги подтиква към ярост

В Арктика откриха кафе от 1902 година (СНИМКИ)

Как се псуват шофьорите в София?

Деси Цонева показа дъщеря си (СНИМКА)

Медици забравили възрастна пациентка 6 часа в скенер Безобразието станало в болницата в Павликени

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ представиха икономическата си програма пред бизнеса в Перник

За нас срещата с бизнеса е изключително ценна, защото ни дава възможност да разберем каква оценка давате  вие за нашето управление. Това заяви водачът на листата на политическа партия ГЕРБ-Перник Красимир Велчев на Икономически форум – „Бизнес закуска“ на тема „Приоритет: Развита икономика“.  Форумът се организира от ПП ГЕРБ-Перник в партньорство с КРИБ Перник.

„В нашата управленска програма не даваме фалшиви обещания, а говорим за много работа, защото знаем, че настоящето и бъдещето не се градят с обещания, а с работа и реални решения“, заяви Красимир Велчев. По думите му, по време на двете правителства на ГЕРБ са положени много усилия за намаляване на престъпността, грабежите и поръчковите убийства, които са били приоритет преди години.

Красимир Велчев призова както бизнеса, така и всички български избиратели, да бъдем отговорни към държавата и към своето, и бъдещето на нашите деца, на 26-ти март да излезем и да упражним правото си на глас.

„Постигането на минимална работна заплата в размер на 650 лева е реално, без това да създава натиск върху заетостта. Тази прогноза  е направена на база развитието на икономиката от последните години при управлението на ГЕРБ“, каза още Красимир Велчев. Според него доходите ще растат устойчиво като целта е да бъдат постигнати 110 милиарда БВП в края на управленския мандат.

Втората в листата с кандидати за народни представители Ирена Соколова подчерта, че постигнатото от двете правителства на ГЕРБ е много и това се вижда.

„В момента безработицата в България е под 8 процента, а в Перник тя е 4,2 процента, една от най-ниските в Европа.  Това не успокоява пазара на кадри, защото бизнесът се нуждае от подготвени хора, които да имат професионални умения. Както сме говорили вече, няколко пъти с браншовите бизнес организации в област Перник, заедно трябва да определяме професионалния профил на  учениците от областта. Струва си бизнесът да полага повече усилия, да привлича младите хора, като им показва тънкостите на отделните професии. Трябва да продължим съвместната работа- местна, държавна администрация и бизнес, за да изпълняваме добрите стратегически цели за развитие на страната.

Участие във форума взеха още Данаил Кирилов, председател на правната комисия в 43-то НС и проф. Стоян Денчев, ректор на Университета по библиотекознание и информационни технологии.

Данаил Кирилов обясни, че политическа партия  ГЕРБ не предвижда промяна в плоския данък. По този начин ще бъдат продължени усилията за намаляване на сивия сектор. Той подчерта, че управленската програма на партията предвижда още силово прехвърляне на административната тежест от бизнеса и гражданите към администрацията.

Ясни правила, облекчения за малките фирми, запазване на териториалните дирекции на НАП и повече сигурност поиска бизнесът от бъдещите народни представители.

Председателят на КРИБ-Перник Георги Милев подчерта, че партия ГЕРБ винаги има сериозно отношение към местния бизнес, а водачът на листата Красимир Велчев отлично познава проблемите на хората, които осигуряват работни места.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.