Каре нарушители заловиха по пътищата в Пловдив и региона

Четирима нарушители на пътя са били заловени от служители на Областна дирекция на МВР-Пловдив. В четвъртък около 17.30 часа на кръстовището между булевард "Санкт Петербург" и улица "Лев Толстой" в Пловдив полицаи от моторизираното звено "Сигма" спрели нерегистриран по надлежния ред мотоциклет "Ямаха", а в Шесто РУ за 24 часа е задържан 21-годишният му водач от Ръжево Конаре, който се оказал с отнето свидетелство за правоуправление. В четвъртък били хванаха още двама да карат МПС-та без регистрационни табели - 21-годишен младеж се придвижвал в Ново село с мотопед "Хонда", а 35-годишен мъж от село Дълбок извор карал АТВ.

Половин час след полунощ в петък в ареста на Първо РУ на МВР попаднал 27-годишен жител на Чирпан, спипан на бул. "Никола Вапцаров" в Пловдив зад волана на лек автомобил "Фолксваген" след употреба на 1,49 промила алкохол. По четирите случая са образувани бързи производства.

В четвъртък по пътищата на Пловдивска област са станали 25 произшествия с материални щети. Регистрирана e и катастрофа с ранен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право