Кари захвърля токчетата, за да стане домакиня

Сара Джесика Паркър говори за това как би се справила в пандемия нейната героиня

За самотните момичета животът дори в обикновени времена не е лесен, а когато светът е поразен от пандемия на безпрецедентен вирус, всичко е напълно извън контрол. Отговорът на въпроса с какво се занимават в тези тежки времена необвързаните дами, даде Сара Джесика Паркър, която изигра лекомислената, обсебена от модата Кари Брадшоу в телевизионния сериал “Сексът и градът”.

Наскоро актрисата даде интервю за Entertainment Weekly и разказа как Кари би прекарвала времето си в самоизолация. Оказа се, че героинята є със сигурност би се заела да пече лакомства. Разбира се, всеки почитател на поредицата знае, че във фурната на Кари има само обувки, които не се побират в килера, но, очевидно, извънредните обстоятелства ще я принудят да преразгледа възгледите си за домакинството.
“Тя със сигурност би се захванала с печенето на сладкиши! Ще ми бъде любопитно да видя това. А на хората, които я познават ще им отнеме няколко минути, за да разберат кой влиза в магазина. Какво ще прави с маските? Колко сериозно приема карантината? Сигурна съм, че Тузарят и Кари биха приели това сериозно!”, отбеляза Сара. Тя също така добави, че ако нейната героиня е свободна, със сигурност ще намери подкрепата на приятелите и ще може да се увери в лоялността на онези, които обича.

“Но кой знае?”, обобщи Паркър философски.

Преди време Паркър публикува снимка в своя Instagram, на която е облечена в дънки, високи токчета и дизайнерски шал, който, разбира се, носи като маска. Тя позира за селфи, направено от най-добрия є приятел - телевизионният водещ Анди Коен, а локацията за кадъра са емблематичните стълби пред апартамента на Кари Брадшоу в Горен Ийст Сайд.

Отношенията между Ким Катрал и Сара Джесика най-вероятно няма да доведат до възобновяване на хитовия феномен на HBO “Сексът и града”, но неотдавна четирите момичета обединиха сили за един специален подкаст, в който изразиха своята любов, подкрепа и благодарност към здравните работници, които се борят на първа линия с коронавируса.

Коментари

Задължително поле