Кармична разплата решава евровота на 26 май

Композитната карта на раждането на България и изборният ден обещават глобални промени, които някои ще се опитат да осъществят с агресия, опит за подмамване и купуване на гласове.

Премиерът Борисов трябва да е сред хората, БСП да не залагат на омразата, съветва астрологът Светлана Тилкова – Алена

Изборният ден на 26 май е носител на кармична разплата между партиите, вътре и извън парламента, на мъст заради трупана с години неприязън. Разплата между партиите и техните избиратели ще доведе до промяна на вота на избирателите. Така астрологът Светлана Тилкова – Алена коментира предстоящия вот за европарламента.

Астрологичната картина за изборите е ясна - толкова агресия, подлост, насъскване на омраза и лъжи, безскрупулна манипулация на най-първичната част от електората на някои от участниците в изборите, мисля, че досега не сме преживявали, уточнява тя.

Според нея партиите ще се наредят по следния начин - ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, АТАКА.

„Изборният ден е най-благосклонен към ГЕРБ и дава възможност за отлично представяне на изборите, нови симпатизанти и възвръщане на доверието към партията”, казва Алена.

Оказва, че за БСП денят също е благосклонен и дава шанс на партията да постигне приемливи резултати. „Но заложат ли на омразата в говоренето и на агресивна кампания, сякаш се готвят за бой последен, трудно ще постигнат партийните си мечти”, прогнозира астрологът.

По думите й ДПС са в лична година на глобална промяна, положителна или отрицателна зависи от тях самите. Ако си навредят, сами ще го сторят, без външна намеса, което ще им отнеме евродепутат. Правилно водената кампания им осигурява планираните евродепутати.

„Обединените патриоти" не биваше да се отказват от общо участие. Печелившият им ход беше да са единни и да се явят с обща листа, въпреки междуличностните кризи в отношенията на техните лидери. Губеща е всяка партия - сама за себе си”, отчита Алена.

„Появата на Бойко Борисов винаги успокоява, внася доверие и яснота, а тези избори както и номера на бюлетината 12 изискват от него и му обещават позитивно повлияване на изборния резултат на ГЕРБ. От него се иска присъствие не в телевизионните студия, а разговори по места, сред хората, навсякъде, където е възможно, всекидневно”, съветва асторологът.

Съгласно глобалната астрологична картина, изненади към този момент не се очакват. Дори нова формация да има евродепутат, то ще е изключение заради грешни послания от водещите политически партии. Можем да обърнем внимание на „Демократична България” - коалицията е балон, форма без съдържание, и „АБВ” - Коалиция за България заради името, познато и обвързано с БСП, може да дръпне гласове от БСП в полза на АБВ, които при отлив от редиците на АБВ няма да се върнат към БСП, уточнява тя.

За следващия вот през есента партиите, подписали споразумения с партньори за подкрепа, а също и коалициите са длъжни да се освободят от страховете си, да преценят кои от тези партньори ги дърпат към проблеми и провал и ако имат сили, достойнство и увереност в успеха си, да се явят на изборите самостоятелно. Такава е повелята на годината на Юпитер, който е воин единак, не обича съглашенията, завършва прогнозата си Алена.

 

Планетарни аспекти, които ще повлияят

Повелята на годината на Юпитер и на Земния глиган е почтеност или бързо наказание за блесналата непочтеност. Обвързана с композитната карта на раждането на България и изборният ден обещава глобални промени, които някои ще се опитат да осъществят с агресия, опит за подмамване и купуване на гласове. Разобличаването ще е светкавично. Това важи за всички, без изключение, които ще участват на изборите за евродепутати.

Юпитер е ретрограден в Стрелец

Юпитер прави хората лесно манипулиреуми, но и склонни потискащо сериозно да приемат живота, себе си и околните. Заради наивна доверчивост мнозина ще приемат лъжата за истина и обратно, фанатично отхвърляйки всичко различно от вече формираното им мнение.

Сатурн е ретрограден в Козирог

Ретроградният Сатурн в Козирог винаги разкрива някаква скрита истина, в случая - че мнозина градят материалното си благополучие, което не винаги е в сферата на законността, възползвайки се от положението си. Сатурн предупреждава за изборите – който не разговаря лично с избирателите си е губещ.

Плутон е ретрограден в Козирог

Руши хармонията и умереността, тактът и търпението в отношенията. Подтиква към крайности, търсещи разруха. Разрухата, която вече е започнала в съзнанието на мнозина, ще им даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Дали не е време да излязат от бездънната си самозаблуда, да прогледнат за истините и да продължат напред... или ще се разболеят заради поразените им от омраза мисли към заобикалящия ги свят.

 

Астрологът Апостол Апостолов пред „Труд”:

Слънцето и Луната са в лоша връзка

- Г-н Апостолов, как виждате картината за изборите, които предстоят?

- Глобалната звездна карта вещае успешен и спокоен изборен ден.

- Какво казва датата на тези избори – коя от силите ще има предимство?

- Датата не казва нищо - тя няма никакво отношение към политическите партии. Тя е важна само при индивидуалния, личния хороскоп.

- Можем ли да сравним ситуацията сега с тази от предишния вот – 25.05.2014 г., и как?

- Не, не може и дума да става за сравнение. Tempura mutantur са казвали древните, т.е. времената се менят. И хората се менят с тях.

- Кои планетарни аспекти трябва да се имат предвид и как въздействат?

- Най-важните астроточки в хороскопа са Слънцето и Луната, а в деня на изборите те са в много лоша връзка помежду си. Това означава, че прогресивните сили, хората с прогресивно мислене ще претърпят разочарование. В България все още има много реакционери, уви...

- Има 15 партии и 9 коалиции, регистрирани за вота – кои от тях са с предимство?

- С предимство, то се знае, са ГЕРБ, БСП и ДПС. В такъв ред ги и подреждам. Но не виждам изненади.

- Как ще повлияе фигурата на премира Борисов?

- Фигурата на Борисов е най-важната фигура в държавата, а и при тези избори в частност. Той е този, който все още крепи вярата на хората в ГЕРБ. Останалите около него са, меко казано, доста невзрачни фигури.

 

Нумерологът Ели Маринова пред „Труд”:

4 партии са безспорни фаворити

3 до 4 български партии ще влязат в парламента. ГЕРБ и БСП са горе-долу с равен шанс, следвани от ДПС и ВМРО, като „Воля” не бива да бъде пренебрегвана, въпреки че там шансът е доста малък. Това сочи прогнозата на нумеролога Ели Маринова за „Труд”.

„Глобалната картина в деня на настоящите евроизбори, пък и за месеца и годината, може да бъде описана като прекомерни прояви на оптимизъм”, анализира датата на вота 26.05.2019 г. експертът по числата.

По думите й този оптимизъм не е много добре обоснован, като стремеж на силните на деня да затвърдят позициите си, на което по-слабите се опитват да отговорят с демонстрация на добро положение, за да се опитват да се откроят, да бъдат забелязани, дори и с не особено подходящи и уместни действия и компромиси.

„Май се очертава напрегнат, а денят на изборите ще е доста интересен, като събитията ще носят по-скоро напрежение, отколкото ведър оптимизъм. Има опасност поради стремеж към демонстрация на силни позиции и стабилност, въпреки кризата, да бъдат похарчени повече средства от необходимото и разумното и в Европа, и в България”, допълва Маринова.

На този ден, доколкото можем да говорим за вземане на преднина, в европейски мащаб тази преднина ще е по-скоро за по-радикалните формации, а за България силите ГЕРБ-БСП са почти изравнени, категорична е тя.

По отношение на опозицията Маринова смята, че като цяло програмата, която са си написали от БСП, ще бъде изпълнена, като не е изключено известно пренареждане на евродепутатите на партията. „Доколкото може да се говори за изход от евровота за партията на Нинова, той е предвидим, там кой знае какви изненади едва ли се очакват, като тук не включвам скандалите и компроматите, които напоследък са обичайно явление в българската политика, а влиянието на месеца и деня засилват тези тенденции. При Елена Йончева и Иво Христов може да има промени в последния момент”, уточнява нумерологът.

По думите й Бойко Борисов е основен фактор и неоспорим авторитет, но ако се опита да насили нещата, влиянието му няма да е особено ефективно за ГЕРБ. „Изненади винаги може да има, защото времето е твърде забързано и динамично, пробив на един човек или на малка формация е възможен, но това едва ли ще успее да повлияе на голямата картина”, казва в заключение Маринова.

На 26 май

1293 г. – При земетресение в Камакура (Япония) загиват около 30 000 души.

1521 г. – Мартин Лутер е изгонен от пределите на Свещената Римска империя на немската нация.

1647 г. – В Хартфорд (Кънектикът) е извършена първата в Америка екзекуция на жена, призната за вещица.

1805 г. – В Милано Наполеон I Бонапарт е коронован за крал на Италия.

1876 г. – След неуспеха на Априлското въстание Панайот Волов се отправя за Румъния и при опит да премине буйните води на р. Янтра се удавя.

1880 г. – С княжески указ окръжията в Княжество България са разделени на околии.

1896 г. – В Москва е коронован последният руски император Николай II.

1983 г. – При силно земетресение (7,7 по Скалата на Рихтер) в Япония, последвано от цунами, загиват 104 души, а хиляди са ранени.

1986 г. – Европейската общност приема Европейското знаме.

1991 г. – Самолет Боинг на авиокомпанията Лауда Еър катастрофира над Тайланд, загиват 223 души.

2002 г. – Завършва посещението на папа Йоан Павел II в България.

2006 г. – При земетресение на остров Ява загиват 5700 души, а почти 200 000 остават без дом.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп