Кармичните любови на звездите

Когато двама души срещнат истинската любов, често имат чувството, че се познават отдавна, дори да се виждат за първи път. Някои от популярните ни звездни двойки вярват, че любовта им не е плод на случайността, а е знак от съдбата. Много хора прекарват целия си живот в търсене на голямата любов, а при други тя идва сама. Щастливците, открили своята истинска половинка, вярват, че това не е случайно. Някои виждат в това знак от съдбата или провидението, а други откриват кармична връзка и са убедени, че се познават още от минал живот. Общото между всички е, че те разбират, че са срещнали точния човек за тях още в първия момент. Особената светлина в очите и допирът на дланите сякаш изграждат невидима нишка, която ги свързва завинаги. Някои от най-популярните двойки в родния шоу бизнес също са убедени, че срещата им е била предопределена. Любовта им е доказателство, че когато две сърца са създадени едно за друго, те няма как да не се намерят, дори това да стане в по-късен етап от живота им.

Четете утре втора част от поредицата за пръста на съдбата в живота на известните.

Есил ДюранЕсил Дюран и безкомпромисната отдаденост

Популярната певица Есил Дюран е убедена, че нещата в живота ни, включително и в любовта, са предопределени. Когато тя се запознава със съпруга си Борис Павлов, той вече имал дъщеря от предишна връзка, която Есил успява да обикне като своя собствена. Популярната певица вижда и в това кармична връзка, защото на нейния баща не му било лесно да приеме дъщерята на майка й от първия брак. Чрез своята безкомпромисна любов към доведеното си дете тя вярва, че е поправила и неговата грешка. Певицата смята и раждането на сина й от Борис - Харис, за предопределено. Тя дълго време отлагала момента да стане майка заради кариерата си, но когато усетила, че вече е дошло точното време, била сигурна 100 процента, че ще роди момче.

Сега синът им е голямата им гордост и тя е щастлива, че двамата с Борис са го възпитали по най-добрия начин. Есил се е убедила в силата на любовта, защото Борис е бил до нея през всичките години и двамата са преминали през всевъзможни изпитания. Той също работи като музикант и това много ги сближава, защото имат общи интереси.

Латинка ПетроваЛатинка Петрова и пророчеството на Ванга

Актрисата Латинка Петрова е твърдо убедена, че срещата с мъжа й е предопределена от съдбата. Безспорно доказателство тя вижда в това, че Ванга й описва с подробности запознанството им години преди да се случи. Пророчицата й предсказва, че ще вземе за мъж „такъв, дето нема 5 лева в джоба“, от което Латинка била много разочарована и не повярвала напълно. Когато обаче малко след запознанството им той й поискал 5 лева назаем, тя си припомнила думите й.

Друг красноречив факт за съдбовната им среща е това, че двамата са родени на една и съща дата - 1 януари. Двамата празнуват заедно рождените си дни, както и всички други семейни празници. Дългият им семеен живот е следствие не само на взаимните компромиси, но и на позитивната нагласа, която има към всичко известната актриса. Тя вярва, че ако си усмихнат и правиш добро, то се връща към теб.

Нели Атанасова и сродната й душа

Нели Атанасова също вярва в съдбата и в това, че срещата й с Александър Сано не е случайна. Тя си спомня, че точно Сано заедно с колегите си от „Братя Мангасарян“ са първите гости в популярното преди време предаване „Туистър“, на което тя е водеща. Тогава Нели е обвързана и не си позволява да флиртува, но запомня това гостуване.

След като се разделя с Айвън от „Максимус“, тя изпада в тежка депресия, но съдбата отново я среща с Александър. Двамата са ангажирани за водещи на конкурса „Искам да бъда супермодел“ и за да се сработят, преди ефир прекарват известно време заедно. Докато разговарят, имат усещането, че са намерили сродната си душа - и двамата имат еднакви интереси, вълнуват ги едни и същи неща, а и чувството им за хумор съвпада. Фактът, че Сано почти веднага намира общ език със сина на Нели от Иво Карамански също я спечелва.

В началото обаче той бил предубеден към нея заради образа й на фатална жена, наложен й от медиите, но в течение на контактите им се убедил, освен че и на живо е уникално красива, че тя няма нищо общо с това определение. Двамата си признават, че са домошари и обичат, когато не са на работа, да прекарват заедно времето си.

Нейната свръхчувствителност се комбинира идеално с мъжкото му самообладание и спокойствие, а единствените по-сериозни проблеми във връзката им били в самото й начало, когато характерите им все още не се били напаснали. Ревността също не е причина за семейни скандали въпреки слуховете, които замесват Косъма с различни дами, защото и двамата си имат доверие.

Коментари

Задължително поле