Катрин Нютън е влюбена в мъртвец

Мрачна романтична комедия

Актрисата изпълнява главна роля в комедията „Лиза Франкенщайн“

Focus Features показа трейлър на мрачната романтична комедия „Лиза Франкейнщайн“, която е забавно преосмисляне на известната история на Мери Шели за чудовището на д-р Франкенщайн. Този мистичен филм за възрастни е с участието на Катрин Нютън и звездата от сериала „Ривърдейл“ Коул Спраус.

Сюжетът се съсредоточава върху своенравна ученичка на име Лиза (Нютон), която е влюбена в човек, живял преди много години. Тя посещава гроба му, гледайки каменния му бюст със съжаление и нежност. Скоро обаче той възкръсва от мъртвите. Първоначално Лиза е уплашена от живия труп, появил се в дома й, но след това разпознава в него любимия си. Младата жена се опитва да приведе външния му вид в ред, доколкото е възможно, но не всичко може да бъде възстановено. Например, на мъжа му липсват някои части от тялото. За да разреши този проблем, Лиза започва да убива съучениците си.

Режисьор на лентата е Зелда Уилямс. Филмът е написан и продуциран от Диабло Коуди, който спечели „Оскар“ през 2008 г. като сценарист на „Джуно“, с участието на Елийт Пейдж и Майкъл Сера. „Лиза Франкенщайн“ ще тръгне по големите екрани в САЩ на 7 февруари.

Катрин Нютън е родена на 8 февруари 1997 г. в Орландо, Флорида, САЩ. Тя прави своя филмов дебют през 2001 г. когато е едва 4-годишна с участието си в сапунената опера „Всички мои деца“ и късометражния филм „Аби на изток“. Младата актриса се снима в много реклами на известни марки. През 2009 г. получава наградата на публиката за участието си в сериала „Ергенът Гари“. През 2012 г. играе главната роля в „Паранормална активност 4”. Катрин печели наградата за млад артист два пъти, през 2010 и 2013 г.

Нютън предпочита на прекарва свободното си време на голф игрището. Още като ученичка се влюбва в тази игра, защото нейният баща е професионален играч. Веднъж тя дори успява да постави училищен рекорд по отбелязани точки в игра. На 15-годишна възраст планира да присъства на състезания на US Women Open, но професионален ангажимент по заснемането на филм не й позволява да реализира мечтата си. Катрин обаче се присъединява към женския голф отбор на USC като гост играч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино