Квартет Destiny на турне с „Усещане за жена“

Гери, Звезди, Лора и Мая с македонското дуо Дац и Александар.

Концерт - спектакъл с впечатляващо лазерно шоу

Първата спирка е във Варна на 27 април

Музиката им звучи в хитова холивудска продукция

Хитовият квартет Destiny тръгва на турне с авторския си концерт-спектакъл “Усещане за жена”. Първата спирка на четирите дами, които накараха класическата музика да звучи модерно, а модерната музика да носи в себе си очарованието и романтиката на отминали епохи, е на 27 април във Варна - Фестивален и конгресен център от 19 ч. Предстоят още концерти в Стара Загора, Ловеч, Бургас, София и други градове. Концерт-спектакълът “Усещане за жена” представя най-доброто от творчеството на квартета, поднесено с интерактивен сценарий и впечатляващо лазерно шоу.

Турнето стартира от Фестивален и конгресен център - Варна.

Гери, Звезди, Лора и Мая ще ви поканят на един завладяващ танц във времето със своите oригинални изпълнения на класики като El Choclo, Tico-Tico, Miserlou-Flamenco, Едерлези, Очи чёрные, Бубамара и много други. Те ще представят и последното си парче “Йовано, Йованке” (заедно с най-популярното дуо от Македония - Дац & Александар) с интересен аранжимент.

Струнният квартет Destiny е удостоен с редица международни отличия, събира милиони гледания и участва в някои от най-престижните световни събития. Музиката им звучи в трейлъра на “Tango Shalom”, най-новия филм от режисьора на “Моята луда гръцка сватба” - Джоел Цвик. Парчето “El Choclo” с близо 5 млн. гледания в YouTube бе избрано от екипа на продукцията и включено към официалния трейлър към филма.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес