Кейти Пери шокира: Не съм си бръснала краката, откакто родих (ВИДЕО)

Да си майка на малко дете със сигурност не е лесна задача и стопява до минимум свободното време на жените. Оказва се обаче, че това понякога е така и при богатите и известните, които могат да си позволят куп детегледачи и друг обслужващ персонал. Поне ако съдим по признанията на поп звездата Кейти Пери.

Певицата, която е член на журито на предаването "American Idol", довери, че не си е бръснала краката откакто е станала майка, или с други думи - от осем месеца.

Тя, заедно с колегите от журито ѝ Лайънъл Ричи и Люк Брайън, останаха силно впечатлени от изумителното изпълнение на участничка в шоуто -  Касандра Колман.

"Вашият глас ни предоставя едно истинско духовно изживяване. Той е ангелски, сякаш не е от този свят. Като млада майка нямам много време да бръсна космите на краката си, но и те, когато пеехте, настръхнаха и пораснаха с два сантиметра!", пошегува се 34-годишната поп звезда.

Тогава водещият Райън Сийкрест подкани колегата ѝ Люк Брайън да провери дали колежката му казва истината.

Без да се притеснява, половинката на актьора Орландо Блум качи краката си на масата. Тогава Люк Брайън потвърди, че по тях има косъмчета.

Кейти Пери и Орландо Блум са една от най-красивите, обичани и засега стабилни двойки в Холивуд. Двамата станаха родители на малката Дейзи Доув през август 2020 година.

В чест на дъщеря си двойката основа УНИЦЕФ фонд, който нарече на нея - "DDB".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица