Кипър поиска първото място

Националният отбор на Кипър поиска първото място в група 3 на Лигата на нациите, където водач е България. След първите два кръга "лъвовете" имат стропроцентов актив - 6 точки от два мача. В събота селекцията на Петър Хубчев приема Кипър. Тимът от Острова на Афродита е със загуба и победа. Трите точки вдъхват сериозна доза оптимизъм в лагера им преди гостуването на България.

"Отиваме в София на мисия за развитието на футбола ни - пише кипърският сайт "Политис". - Време е да направим нещо запомнящо се! Освен в България, дни по-късно гостуваме и на Словения. Можем да вземем точки и от двата мача, а това ще е достатъчно за атака на върха."

Една от звездите в кипърския национален отбор Константинос Лаифис смята, че именно тези две гостувания са най-важните за тима в кампанията.

"Защото ще покажат докъде сме стигнали и какво можем реално да постигнем в края - каза защитникът на "Стандарт" (Лиеж). - Ако вземем точки от тези двубои, ще можем да се надяваме на нещо повече, защото след това ни остават още две домакинства - срещу България и Норвегия. Не сме си поставяли определена цел, но имаме мечти."

Букмейкърите определиха тимът на нашите национали за абсолютен фаворит. Българсдкият "Еврофутбол" предлага коефициент от 1.39 мачът да бъде спечелен от "лъвовете" на Петър Хубчев и 5.65 трите точки да бъдат взети от кипърците. Световната компания "Bet365" оцени евентуален домакински успех на 1.57, а победа за гостите на 7.50.

Снимка: Facebook

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ