Киркоров ще представя Молдова на Евровизия

Руската поп звезда ще пее с Наталия Гордиенко 

53-годишният популярен руски певец Филип Киркоров ще участва на конкурса за песен на Евровизия тази година. Той обаче няма да представлява Русия, а Молдова. Изпълнителят ще се изяви заедно с молдовската певица Наталия Гордиенко, както съобщи той вчера в своя инстаграм.

"Да! Сега официално! Ще завладеем Евровизия-2021 заедно с Наталия Гордиенко от Молдова! Нашият международен екип подготвя много сладка премиера! Очаквайте скоро нова песен! Сигурен съм, че ще ви изненадаме", написа Киркоров.

Тазгодишното музикално състезание ще се проведе в холандския град Ротердам. Според организаторите то ще протече в същия формат, както преди коронавируса. Някои промени обаче не са изключени, като онлайн изпълнения на някои участници.

Кой ще участва в състезанието от страна на Русия, все още не е известно. Миналата година трябваше да я представи рейв групата "Little Big" , но поради пандемията Евровизия беше отменена.

Да напомним, че наскоро руският певец Филип Киркоров беше в центъра на международен скандал. Литовското вътрешно министерство му забрани да влиза в страната за пет години за публично оправдаване на окупацията на Крим, както заяви ръководителят на ведомството Агне Билотайте.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес