Кметица наби момиче, защото използвало вип зоната на басейн

Кмет наби момиче край градския басейн на Стражица, сигнализираха зрители на БТВ. Ваня Иванова, кмет на с. Кесарево, решила да използва юмручното право, след като момичето влязло във вип зоната на басейна.

За да използва специалната зона 18-годишната Океана платила по-висока цена на входа на басейна. След като била изгонена от джакузито, тя се настанила в хамака, но това предизвикало гнева на присъстващите гости.

Океана разказва, че била държана от кметицата за косата, докато с другата ръка я биела по лицето. Момичето е със средна телесна повреда.

След инцидента побойничката отправи заплахи към майката на пострадалото момиче – Милка Христова, която е кметски наместник.

Личен конфликт между двете жени няма, познават се само служебно. „Кметовете, кметските наместници или хората, които заемат такива позиции, нямат право да бият хората, а да служат на хората”, смята Христова.

18-годишната Океана е внесла жалба срещу кмета на Кесарево в прокуратурата. Ако на Ваня Иванова не й бъде повдигнато обвинение, момичето ще търси правото си като частен обвинител.

Коментари

Задължително поле