Кметът Любомир Христов връчи плакети на 60 дарители

В навечерието на Деня на дарителя - 6 декември, кметът на Шумен Любомир Христов благодари на всички фирми, сдружения и граждани, спомогнали през 2019-та година да се реализират значими обществени каузи в града. На тържестена церемония бяха връчени сертификати с плакети на 60 от дарителите.

„Всяка година изказвам своята благодарност към всички вас – към дарителите, към хората с големи сърца. Благодарение на вас е закупена техника в болници и са спасени животи. Благодарение на вас е помогнато и на училища. Постигнати са резултати от спортисти. Добре е, че ви има. Благодаря ви от сърце от мое име и от името на всички ведомства, които са получили дарение. Благодаря и на всички, които са запазили своята анонимност, но са дарили от сърце“, каза в обръщението си към гостите кметът Любомир Христов.

На срещата присъства и д-р Лиляна Куздова, началник на отделението по неонатология в МБАЛ-Шумен. Тя благодари от свое и от името на екипа на болницата на всички, които през годината са оказали подкрепа на отделението, където оцеляват най-малките граждани на Шумен.

През тази година структурите на община Шумен са получили дарения на стойност 305 000 лв. от близо 100 фирми и граждани.

Коментари

Задължително поле