България гласува за Европейски парламент

На 26 май 2019 да почерпят

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Кметът на Добрич стана член на СДС

Синята партия прие най-новия си член и вече има кмет на областен град. Това е Йордан Йорданов, който управлява Добрич първи мандат. Той участва в срещата на кандидатите на СДС за евродепутати -Александър Йорданов и Илия Лазаров, в сряда вечер във Варна.

Аз съм дясно мислещ човек, заяви кметът на Добрич, който беше издигнат от „България на гражданите“ и досега беше неин областен координатор. Той заяви на срещата, че обединението в обща листа на СДС и ГЕРБ е правилна стъпка, която засилва ролята и шансовете на управляващата до момента Европейската народна партия да направлява по-нататъшното развитие на една обединена и силна Европа.

Председателят на СДС Румен Христов припомни, че Йордан Йорданов е избран като кмет на Реформаторския блок и желанието му да стане част от СДС е логично, защото Блока беше съставен предимно от партии-членове на ЕНП. От тях само СДС чу и разбра призива на Жозеф Дол за единство и всеки отговорен десен политик би подкрепил тази линия, каза Христов. Той даде висока оценка на работата на Йордан Йорданов и заяви, че вече има един успешен мандат, който промени столицата на Добруджа и й предаде европейски облик и дух.

„Аз съм кмет, избран от друга партия, тази партия беше част от правителството. ГЕРБ и моята партия заедно членуват в Европейската народна партия, освен това. Така че всичко беше една закачка, а може би и покана да членувам в тяхната партия”, заяви Йордан Йорданов през 2017 г. Той беше провокиран от думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборната кампания, че Йорданов е вече член на ГЕРБ.

Кандидатът за кмет на Добрич ще бъде партиен член и в момента се обсъждат две-три имена, каза пред медиите зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението си в тервелското село Зърнево.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.