Започваме учебната година и отбелязваме Деня на София със „Зареди карта – стани читател“

Стартира седмото издание на инициативата „Стара хартия за нова книга“

„Меден рудник“ на хоро, празнува 99 години

Легенди се носят за любовния живот на Видин Даскалов През 2019-а се навършиха 90 години от рождението на великия оперетен артист

Борис Джонсън: Великобритания ще се освободи от оковите на ЕС като Невероятния Хълк

Поне един човек е загинал при стрелба в Торонто (СНИМКИ)

Мая Манолова: Подкрепата за мен означава да застанеш срещу модела на управление

6 млн. евро за митичната кола на Джеймс Бонд Aston Martin DB5 продаден на търг

Пожарът край Сухото езеро в Рила е локализиран

Винсент Касел и Тина Кунаки: Романтиката продължава

Цецо Елвиса: Само Емил Димитров се равнява с Краля

Майка загина, дъщеря й е ранена след взрив на такси на бензиностанция

Кой е открил Америка според блондинките?

Жертвите на наводненията в Испания станаха 6 (ВИДЕО)

Едуард Сноудън е подал молба за убежище във Франция

Кметът на Павликени инспектира асфалтирането на нова улица в града Трасето е обособено със 162 720 лева от общинския бюджет

Нова асфалтирана улица ще има до седмици в Павликени. По протежение на ул. „Цанко Церковски“ живеят десетки граждани, но до този момент пътят до домовете им е минавал през трошена настилка. Сега със 162 720 лева от общинския бюджет тази улица ще бъде напълно асфалтирана.

Как вървят строителните дейности провери лично на място кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов. Той се увери, че реконструкцията се изпълнява в срок и съгласно всички строителни стандарти.

Над 300 000 лева е инвестирала тази година Общината в строително-ремонтни дейности. Сред големите проекти са основния ремонт в Спортна зала „Йордан Петров – Графа“ за почти 150 000 лева, полагането на настилка по ул. „Бон“ за 32 000 лева, ремонти в здравните служби и сградите на кметства в няколко населени места. Ремонти са извършени и в Историческия музей, както и в Детската ясла. Завършени са и важни обекти като оградата на гробищния парк, ремонтът на улица „Осма“ в с.Стамболово и на ул. „Бачо Киро“ в град Павликени.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.