Кмет подал жалба заради инцидент със служителката от клипа с колата на НСО

Сюжетът с колата на НСО има продължение. Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев твърди, че жената от службата, която беше заснета на столичен булевард в скандал със служител на КАТ е влязла в сблъсък и с неговото семейство.

„Абсолютно съм убеден, че тази жена, която ръкомахаше и се държеше арогантно, която се опитваше по всякакъв начин да унижи служителя на КАТ, е същата служителка, срещу която имам жалба, подадена в НСО на 3 август 2018 година", заяви кметът по БТВ.

Семейството на Мараджиев се засякло със служителката на НСО Елисавета Толева в затворен комплекс в Слънчев бряг. Кметът отказва подробности какъв точно е бил поводът за разпрата, защото казусът бил личен.

„Подобна агресия, както хората видяха в клипа, абсолютно по същия начин моето семейство изпита на гърба си. Пред очите ми тази служителка със същото арогантно отношение, скубеше руска гражданка. Скандалът беше ужасен”, каза кметът Георги Мараджиев.

Веднага след случая семейството на кмета е отведено в полицията в Несебър.

„Без телефони, 40 минути разпити. Това за мен беше преднамерено, беше добре организирана атака срещу мен и моето семейство. С една единствена цел – служителят на НСО да бъде оневинен”, допълни Георги Мараджиев.

От НСО отказаха интервю с Толева. Оттам обясниха пред bTV, че действията на служителката им са били в извънслужебно време. Била направена проверка, а преписката от несебърската полиция била изпратена в прокуратурата.

Кметът на Стамболийски получил и писмен отговор от НСО. По думите му с уверение, че ще се вземат мерки.

„Този човек трябваше да се лекува, този човек трябваше да бъде изключен от системата и аз питам господин Радев – знае ли господин президента какви хора охраняват жена му”, каза още кметът на Стамболийски.

От НСО са обяснили също, че през тази година в службата са наложени дисциплинарни наказания на шестима служители. Не уточниха дали Толева е сред тях.

Коментари

Задължително поле