Когато кобри целуват копърки

Противната псевдо толерантност

Смъртта е не само физически, но и морален акт

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Когато преди няколко години обявиха, че идва краят на света, всички се изсмяха, когато се събудиха живи и здрави в обявения ден. Защото „блажени са нищите духом” решиха, че смъртта е само физически факт. А тя е също така и морален. Смъртта, като упадък, смъртта, като погрешен завой на човечеството и вкопчване в зомбиращи идеи и настройки.

Псевдо толерантността е една такава световна заблуда, при която се игнорират важни световни проблеми, като глад, наркотици, проституция, за да се изтъква полезността от дребнавости, прикрити под воала на политическа и друга коректност.

Кариерата на Кевин Спейси бе срината, когато призна, че преди половин век е ангажирал момче с вниманието си. Полански - виновен или не, също стана жертва на подобни действия и изказвания. Люински стана звезда с противоречива слава и принос в световната женска толерантност. Лапала си, лапала си, какво показваш рокли и петна по тях! А Кобрата целунал една копърка, която във „възмущението” си така се нахили, че се изненадвам дето не го настигна и яхна в знак на „протест”.

Фалшивата толерантност и политическа коректност са новите предсмъртни симптоми на човечеството. Защото те го вадят от Божественото им и природно предписание и го топват в последователните казани на ежедневния ад, който от неудобство наричат живот. Да веем знамената на изцедената от пръсти политическа коректност, не означава, че сме водачите на една прибързана и зле представена справедливост. Казах!

Светски салон

В Пловдив - с "чужда Тита помен правят"

28-ят италиански фестивал на прическата и красотата приключи с балканско парти за 600 души. Представители на фризьорството от цяла България и от още десет държави, триумфираха в Пловдив, обединени от организаторът Елена Кристиано, притежател на Christian of Roma. За да даде личен пример, Хубавата Елена бе облечена в носия от родния край а звездата на вечерта Ивана, бе с рокля, върху която доминираше традиционен акцент. Вечерта, предшестваща това парти, бе озвучена от Тита, която бе представена от своя имитаторка, за което водещият находчиво каза, че „С чужда Тита, помен правите…”

 

Fashion idol

Ростислав Романов

Руският принц Ростислав Романов е един от стилните представители на аристокрацията в Лондон. Той е художник и далечен потомък на цар Николай Втори. Като артист Романов, когото на галено наричат Миша, почти не обръща голямо внимание на облеклото си. Само на забележителни събития, като Руския бал в Лондон, той поставя смокинг или фрак. Кърпичките му носят неговите инициали RR, а косите му са приятно сресани встрани и назад. Днес той надминава себе си, като позира в необичаен на цвят смокинг, седнал в удобно кресло и сияещ от естетическа наслада. Забележете пантофите и чорапите, които се надбягват с цветовете от картината зад гърба му.

 

 

Среща

Богдан Томов празнува с Китик

Богдан Томов, който е избран да води годишната гала-церемония Певец на годината, се срещна с Таня Китик. Производителката на вино и бизнесдама на годината в същата категория, бе щастлива да види наживо своя идол. Това стана по време представяне стихосбирката на младата поетеса Цветелина Димитрова. Китик подари на Томов бутилка шампанизирано вино от нейната изба, което изпълнителят на "Фото, моля, фото" обеща да отвори в Гърция, където почива със съпругата си Галя в момента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл