Кой контролира човечеството?

Отговорът на този въпрос ще намерите в уникално ново издание, събрало най-важните научни разработки на акад. Владимир Георгиевич Ажажа – световноизвестен руски уфолог, който почина на 90-годишни възраст само преди 40 дни. Но преди да отпътува към Необятността, която той толкова обичаше, имаше щастието да подържи в ръка своето издание на български език. Книгата „НЛО. Откриване на тайната” (изд. на АТЛ-50 ООД”, 2018) вече е хит на книжния пазар, но беше официално представена на 25 октомври 2018 г. в галерия „Сан Стефано” (София).

Това е последният том от 7-томна поредица, издадена в Русия през последните години. Революционната доктрина на акад. Ажажа включва множество изводи за присъствието на извънземен разум на Земята от хилядолетия: „Съществуването на човечеството се контролира от надхуманоидна форма на Извънземен разум. Смята се, че човекът е създаден изкуствено. Той кардинално се различава от животните – в него има разум. Като показвам в книгата си, че човекът е създаден от някаква свръхсубстанция като енергийна храна, аз стигнах до разбирането, че хората трябва да разпознаят своите създатели... Те са между нас. Анализът на фактите налага извода, че те съществуват като материална реалност, която притежава психически свойства и въздейства безконтактно. С нейна помощ се внушава информация или дезинформация, блокира се паметта и жизнеността на организмите. Това е информационно оръжие, което осъществява пълен контрол над хората.”

Премиерата се водеше от издателя и преводач Тодор Костадинов, който разказа как съвместно с преводачката Йовка Нешева и консултанта Олга Влахова са работили повече от година, за да представят едно наистина качествено издание на българските читатели, вълнуващи се от темата за НЛО – факти, теории, хипотези, футурологични концепции. Обемният том съдържа 6 изключително интригуващи глави: „Ежедневна фантастика”, „Лабиринтите на уфологията”, „Неадекватната наука”, „Тайните на безсмъртието”, „Симбиоза с извънземния разум”, „Светоусещането”.

„И до ден-днешен няма обяснение на скоковете в цивилизационната спирала на човеството, нито за телепатичните разговори на живите с мъртвите, нито за впечатяващи открития в науката – всичко това има своите логични връзки по отношение на извънземните. Извънземните живеят сред нас в 7 различни форми” – каза издателят Тодор Костадинов.

Акад. Ажажа измисля термина УФОРУМ (UFORUM) – обединяващ понятията „уфология” и „форум”, чрез който в целия свят се създават платформи за споделя на информация относно присъствието на извънземен разум.

Кариерата на Владимир Ажажа е впечатляваща. Завършил е три висши образования, дългогодишен президент на Академията по уфология в Русия и вицепрезидент на Международната асоциация по уфология. Като подводничар – капитан първи ранг, той за пръв път се среща с извънземните под водата и до кончината си продължава да твърди, че 50 % от срещите с НЛО са били в океана, а 15% в езерата. Най-много извънземни бази според него има в Атлантическия, в Тихия океан и в Средиземно море.

Олга Влахова разказа за последната си среща с автора, когато тя му връчва българското издание през юли 2018 г.: „Неговото научно наследство е огромно – повече от 400 публикации, две издания на събраните му съчинения в 7 тома”.

В премиерата се включи и проф. Стамен Стаменов – физик, специалист по паранормални явления, председател на асоциация „Феномени”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура