На 14 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за събота, 14.12.2019

Шофьорът, блъснал 2 деца в София: Карах бавно, минавах на зелено

Тръмп: Импийчмънтът е измама

Игор Додон: България и Румъния са готови да пропуснат руски газ до Молдова, ако транзита през Украйна спре

Триумф за Джонсън, Брекзит на хоризонта (обзор)

Дете е починало, след като е било блъснато от кола на столичен булевард, друго е в болница

Джип се удари в „Голф“ след обратен завой и блокира булевард „Цар Борис III“ в София

Неизвестен откри огън по пешеходци в Торонто

Борис Джонсън призова страната към единство след разделенията, предизвикани от Брекзит

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Камарата на представителите гласува следващата седмица импийчмънт на Тръмп

Министър Петя Аврамова: Климатичните промени са причина за водния режим в Перник

Свалят чиновниците от колите на НСО Повод е катастрофата с кола на НСО, която закарала до дома му секретар на Румен Радев

„Алкомет“ с приз в класациятa на True leaders

Кой контролира човечеството?

Отговорът на този въпрос ще намерите в уникално ново издание, събрало най-важните научни разработки на акад. Владимир Георгиевич Ажажа – световноизвестен руски уфолог, който почина на 90-годишни възраст само преди 40 дни. Но преди да отпътува към Необятността, която той толкова обичаше, имаше щастието да подържи в ръка своето издание на български език. Книгата „НЛО. Откриване на тайната” (изд. на АТЛ-50 ООД”, 2018) вече е хит на книжния пазар, но беше официално представена на 25 октомври 2018 г. в галерия „Сан Стефано” (София).

Това е последният том от 7-томна поредица, издадена в Русия през последните години. Революционната доктрина на акад. Ажажа включва множество изводи за присъствието на извънземен разум на Земята от хилядолетия: „Съществуването на човечеството се контролира от надхуманоидна форма на Извънземен разум. Смята се, че човекът е създаден изкуствено. Той кардинално се различава от животните – в него има разум. Като показвам в книгата си, че човекът е създаден от някаква свръхсубстанция като енергийна храна, аз стигнах до разбирането, че хората трябва да разпознаят своите създатели… Те са между нас. Анализът на фактите налага извода, че те съществуват като материална реалност, която притежава психически свойства и въздейства безконтактно. С нейна помощ се внушава информация или дезинформация, блокира се паметта и жизнеността на организмите. Това е информационно оръжие, което осъществява пълен контрол над хората.”
Премиерата се водеше от издателя и преводач Тодор Костадинов, който разказа как съвместно с преводачката Йовка Нешева и консултанта Олга Влахова са работили повече от година, за да представят едно наистина качествено издание на българските читатели, вълнуващи се от темата за НЛО – факти, теории, хипотези, футурологични концепции. Обемният том съдържа 6 изключително интригуващи глави: „Ежедневна фантастика”, „Лабиринтите на уфологията”, „Неадекватната наука”, „Тайните на безсмъртието”, „Симбиоза с извънземния разум”, „Светоусещането”.

„И до ден-днешен няма обяснение на скоковете в цивилизационната спирала на човеството, нито за телепатичните разговори на живите с мъртвите, нито за впечатяващи открития в науката – всичко това има своите логични връзки по отношение на извънземните. Извънземните живеят сред нас в 7 различни форми” – каза издателят Тодор Костадинов.

Акад. Ажажа измисля термина УФОРУМ (UFORUM) – обединяващ понятията „уфология” и „форум”, чрез който в целия свят се създават платформи за споделя на информация относно присъствието на извънземен разум.

Кариерата на Владимир Ажажа е впечатляваща. Завършил е три висши образования, дългогодишен президент на Академията по уфология в Русия и вицепрезидент на Международната асоциация по уфология. Като подводничар – капитан първи ранг, той за пръв път се среща с извънземните под водата и до кончината си продължава да твърди, че 50 % от срещите с НЛО са били в океана, а 15% в езерата. Най-много извънземни бази според него има в Атлантическия, в Тихия океан и в Средиземно море.

Олга Влахова разказа за последната си среща с автора, когато тя му връчва българското издание през юли 2018 г.: „Неговото научно наследство е огромно – повече от 400 публикации, две издания на събраните му съчинения в 7 тома”.

В премиерата се включи и проф. Стамен Стаменов – физик, специалист по паранормални явления, председател на асоциация „Феномени”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.