Композиторът Стефан Диомов представя изложба за Перу

Творецът разкри: написал е нови песни, ще ги представи за Коледа

Композиторът Стефан Диомов влиза в ново амплоа и открива...изложба за Перу. Това съобщават от общината в Бургас. Диомов е пропътувал над 11 000 километра, за да пристигне в екзотичната страна и е снимал всичко което го е впечатлило. Авторът на "Здравей, как си приятелю", представя фотосите си на площада пред Морското казино. Озаглавил е изложбата си "Неразгаданите тайни на Перу".

"Аз продължавам да пиша музика и вече имам много нови песни, които ще представя на Коледния концерт тази година в Бургас. А изложбите- това е третата официална моя изложба. Имам и доста неофициални. Обичам да снимам и да разказвам преживяното. напоследък обхождам екзотични и много далечни туристически обекти, като Южна Африка, Южна Америка, Ивдия и сега Перу", каза Стефан Диомов пред "Труд".

Империята на инките, държавата, която и до днес крие необясними за изследователите находки. Амазония, Андите, Мачу Пикчу, пустинята Наска са само част от забележителностите по пътя към далечната дестинация.

Стефан Диомов разкри още, че новите му песни са Коледни. Освен това тази година групата му - "Петте сезона" празнува юбилей- 10 години от създаването си и това ще е повод за нов празник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства