На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Конспирацията кемтрейлс шашка света

Според теорията службите пръскат опасни неизвестни химикали във въздуха заедно с отработените газове на самолетите

Според популярната теория правителствата пръскат с неизвестни химикали, за да контролират населението и времето

От 1996 г. насам по целия свят се говори за тайния план на правителствата

 

Всяко правителство иска да контролира и разболява населението на страната си, да управлява времето и наличието на храна. Затова службите пръскат опасни неизвестни химикали във въздуха заедно с отработените газове на самолетите. В това вярват привържениците на теорията за кемтрейлс (от англ. – Chemtrails, следи от химикали).

Кемтрейлс се наричат дирите от конденз, които самолетите оставят след себе си в небето. И до днес редица учени изследват дали в тази теория има нещо вярно.

Един от признаците, които привържениците на теорията за кемтрейлс смятат за доказателство, е, че следите се задържат прекалено дълго във въздуха. Според тях дирите трябва да изчезват много по-бързо в небето, ако наистина съдържат само отработени газове от моторите на самолетите.

Вярващите добавят като аргумент за систематичното тровене на населението и данни за увеличени нива на стронций, барий и алуминий в снега и водни проби. Зараждането на конспиративната теория за кемтрейлсите може да се проследи до 1996 г.

Тогава за първи път американските Военновъздушни сили са обвинени, че използват военни самолети, за да „пръскат“ американски граждани с мистериозни субстанции.

Следи от тези теории се запазват и досега. Съвсем наскоро из медиите по целия свят се появи информация, че доказателството за конспирацията най-накрая било открито.

Според публикациите от високите етажи в Кремъл изтекла информация, че в близост до Шанхай е свален самолет с кемтрейлс. Той е бил наблъскан догоре с цистерни с модифициран вирус на свинския грип – отрова, която е била предназначена за разпръскване над населени места в Азия. Китайски медии твърдят, че техни специални части са саботирали самолета на летище „Пудонг“ в Шанхай и той се е разбил скоро след излитането. Самолетът бил собственост на британската компания „Ейвиънт авиейшън“ (Avient Aviation), която според непотвърдена информация има тесни връзки с ЦРУ.

Въпреки че след наскоро проведено изследване от Калифорнийския университет обявиха, че в самолетните следи нямало нищо опасно, скептиците са категорични, че истината се укрива умишлено.

През 1996 г. американските ВВС са обвинени, че използват военни самолети, за да "пръскат" американски граждани с мистериозни субстанции
През 1996 г. американските ВВС са обвинени, че използват военни самолети, за да „пръскат“ американски граждани с мистериозни субстанции

 

Българи убедени в плана за унищожение

Редица българи също са убедени в конспиративната теория, която става все по-популярна в целия свят. Най-върл привърженик на кемтрейлс е психологът Еленко Ангелов, който от години разяснява из медиите плана за масово унищожение. Той заяви пред „Зодиак“, че досега при него са идвали много пилоти и собственици на частни самолети, които лично потвърждавали за разпръскването на отровните химикали. Те се слагали при техническите прегледи в кутии до двигателите и пилотите нямали право да ги пипат.
„Въпреки че тази зловеща тайна програма се пази в тайна, за широката аудитория отдавна е известно, че кемтрейлс не е мит. За всички е ясно, че следите от самолетите не са просто изпарения, а нещо много по-зловещо, зад което стоят масони и други тайни общества. Моята теория е, че населението се роботизира, като му се внушава апатия“, категоричен е психологът.

Психологът Еленко Ангелов и други негови съмишленици от години убеждават в конспиративната теория
Психологът Еленко Ангелов и други негови съмишленици от години убеждават в конспиративната теория

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (16)

 1. Всеки човек може да види, че след много самолети следата изчезва бързо, но има едни след, които следата остава половин ден. За това обяснението е само едно, че наистина пръскат отрови. Да видим кога ще се покажат истинските виновници.

 2. Малоумници има доста у нас и по света, за съжаление.

 3. Нормалните следи от самолет (Контрейлс) изчезват 1-2 минути най-много след самолета, докато при химическите следи (кемтрейлс) не само се задържат във въздуха,, но и самата следа се разширява. Тези следи (кемтрейлс) замърсяват почвите, реките, езерата и се нарушава баланса на цялата екосистема!

 4. Я глупаците, как пък решихте, че времетраенето на една самолетна следа е критерий за различен състав, това по каква логика? Освен това винаги са били различни по времетраене, това очевидно зависи от атмосферните условия.

  1. Румене или си цър’ул или на цър’ул цървулите носиш .

  2. Ясно и ти си гледаш в паницата , изхождай по – задълбочено , изследвай нещата от по задълбочех анализ и заключение с това което се случва около теб и промените настъпващи в последствие от тези следи и падналите дъждове на земята и техните поражения върху здравето на хората и растенията , поне като си неук имай чувството да наблюдаваш промените около теб и да си задаваш някакви елементарни въпроси защо се случват тези неща , а не да ми БРЪЩЕЛЬОВИШ какви ли не НЕЩА НЕ ПОЧИВАЩИ НА НИКАКВА логика – научи се самостоятелно да мислиш , а не просто да запълваш пространство и да убеждаваш в правотата хората , които са може би на седмо вибрационно ниво , а ти си все още на Второто , затова не може да ги разбереш колкото и да се мъчиш , скрий се някъде и си живей в черупката и си гледай само в паницата да ти е пълна !!1???

 5. тоя докато са усети какво става вече ще е болен хаха

 6. ми китайците свалиха вече един самолет бе алоооооооооооооо

 7. колко прос народ има малейй те го плуят а той си мисли че дъжд го вали малоума

  1. Цитат от статията: “ …в близост до Шанхай е свален самолет с кемтрейлс. Той е бил наблъскан догоре с цистерни с модифициран вирус на свинския грип – отрова, която е била предназначена за разпръскване над населени места в Азия. Китайски медии твърдят, че техни специални части са саботирали самолета на летище „Пудонг“ в Шанхай и той се е разбил скоро след излитането…“ – Нещо повече да каже Борислав Сотиров?

 8. Толкова са мн. лъжите с изопачена истина за кемтрайлс че ако започнем да търсим истината би трябвало да се върнем мн. на зад в история и религия А най- вече до де ще доведе не ЦЯЛОТО човечеството А избраното човечество ! Елита слуга на Дявола имат своя открит лек да се запазят от кемтрайлс ! Ще споделя малка част на упътване от къде и защо избраното общество е избрано : 1 . влез в Откровение прочети ( 1:10-3:22) Послание от Исус до 7 сбора . 2 . влез Стих (2:12) до Ангела на сбора в Пергам пиши… 3 . влез в Антипа Пергамский -ВИКИПЕДИЯ от ВИКИПЕДИЯ. 4. влез 68 година (период управление император Нерон … 5. 68 влез в юлианския календар . 6. натисни Византийски 7. Византийски календар . 8. Познание средновековие . 9. влез Църковна Реформация . 10. влез в Запад . 11. влез в Християнство . Тъй че НАСИииии е дълга верига от лъжи и ръка за ръка с религията не от вчера .Ръси и пръска с литий в смиряваме с анти-маниакални психиатрични лекарства вируси , бактери и … Хей тъй , да сме ЗДРАВИ ! Защо ли са гео-инженерните ?
  За тези, които не са запознати с предмета към стратосферната лудост, нека разберат че
  Геоинженерството е изкуствено модифициране на системите за климата на Земята чрез две основни технологии: Слънчева радиация ,отстраняване на въглероден диоксид … Умишлено създаване на празни глави ! Ако земята е глобус то това ще е невъзможна мисия с кемтрейлс .Не са ли престъпници да променят климатичната система А ние всички сме в нея СЪБУДИ СЕееее земята ни ще е подвластена на Дявола с продажба на душите ни ! Аз съм и БЪДИ ЕДИН ОТ АНТИ КЕМТРЕЙЛС и ти ! Нека мира е с вас за да откриете истината заложена единствено в сърцата ни , защото ще сме утре с празни глави а тя няма как да стигне до сърцата ни . Ахххх Защо ви е страх …НЕ ТЕ НИЕ СМЕ СВЕТА И НАШИТЕ ДЕЦА…

 9. Към Борислав Сотиров , Първо ти си вече един от микро чипираните , след като разбрах с какво се занимаваш и си завършил геология, търсиш нещо по Земята и под кората и , за теб небето е чуждо и не виждаш какво става над главата ти , още през Втората световна война са се пръскали вируси от самолетите , а пък ти дай една аргументирана теория , защо днес има толкова болести , растения боледуват, знаят се кои щамове вируси ще се развият през определено време от годината ? Защо има толкова психично болни ? Защо не може да се промени мнението на невежите ? Защо ежедневно ни манипулират медиите и ние им вярваме ? Защо на човек може да му вземеш , а не може да му дадеш ?

 10. АБЕ ТИЯ ГАДОВЕ НЕ МОГАТ ЛИ ДА СЕ УБИЯТ….КАКТО КИТАЙ ПРАВИ!!!!

 11. ДА АЗ СЪМ ХИМИК ПО ОБРАЗОВАНИЕ ,ДОСТА Е ТЪЖНО….НО…ТРИАБВА ДА СЕ БОРИМ!!!!!

 12. Как от година на година вирусите стават все по-коварни и агресивни? И как изведнъж в средата на Януари се разболява цяла България? Хората не пътуват толкова много, откъде се взеха тези вируси във въздуха над цялата страна? И предварително се анонсира, че ще има бум на грип с реклама на антивирусни препарати. Същите тези фирми, които в секретни лаборатории създават вирусите. Но американските фирми и шепа хора трябва да богатеят, населението на земята да се редуцира, да се манипулират хората, да бъдат тъпи и болни, да се държат в подчинение и източват цели държави. Как да се борим, като много хора си нямат идея какво се случва, а наште управляващи – елита на мафията са заложници на САЩ и Европейски съюз. Геополитиката е мръсна работа и там човешкия живот няма никаква стойност. Спомням си как съм тичал здраво дете по поляните и погледа ми се рее из чистото небе. За съжаление децата ни са обречени да живеят в трудни времена. Кемтрейлса е реалност и интернет ни дава шанса да се информираме и да се обединим в търсене на решение за общото благо.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.