Крадецът на храна във „Фермата“ - заловен

Таен участник в риалитито „Фермата“, който отдавна се подвизава инкогнито в шоуто, най-накрая беше заловен. Мишката, която редовно отмъкваше храна от кухнята, се хвана в собственоръчно направения от помака Нури капан, но вместо да го убият и с това да приключи ежедневната му инвазия, участниците решиха да го пощадят, кръстиха го Стоян и се заеха да се грижат за него.

Особено ентусиазиран от присъствието на гризача беше вокалистът на Д2 Дидо. Освен че се грижеше да го храни и пои, именно той предложи да му направят и терариум от материалите, с които разполагат. Лесовъдката Милена не беше особено доволна от идеята за светлото бъдеще на Стоян, тъй като точно тя най-често падаше негова жертва. Почти при всяко свое влизане в кухнята и отваряне на шкафа с провизиите, мишлето ненадейно изскачаше пред очите й и я стряскаше. Въпреки това тя се примири с факта, че той няма да бъде удавен и дори се поинтересува кога ще бъде кръщенето на мъника, след като вече се е сдобил с име.

До кръщенето на Стоян обаче не се стигна, тъй като той избяга. Той избра свободата, въпреки добрината, с която се отнесоха стопаните му. Хитрият гризач използва първия паднал му шанс да се измъкне и да се скрие под пода на кухнята. Макар и тъжен, че няма да се грижи за него, Дидо все пак се зарадва, че Стоян е избрал свободата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл