Кралски масаж хит на плажа в Слънчев бряг

Кралски масаж в шатра на плажа е хит в Слънчев бряг. Особено предпочитан е от руснаци и англичани, които буквално се редят на опашка, за да се вредят.

Процедурата се прави с четири ръце от двама специалисти едновременно, и включва комбинация от класически, релаксиращ и хавайски масаж, в допълнително съчетание с точкови методи.

Едночасовото удоволствие на цяло тяло струва 80 лева. По-евтино излиза процедурата класически масаж за 30 минути, а цената е 35 лева. Сред клиентите не липсват и българи. Те най-често се глезят с класически масажи на пясъка. Дамите предпочитат антицелулитните терапии, които се правят от жени.

Рускините са пристрастени към разкрасителните процедури. На южния плаж в Слънчев бряг има и салон за красота. Всяка дама, която държи да изглежда в перфектен вид, може да използва в екзотичната разкрасителница фризьорски услуги или артистичен маникюр. Гел лакът с цвят по избор на клиента струва 35 лева, педикюрът е 40 лв.

Огромна аудитория на плажа спечелиха и рибките Garra Rufa, които правят масаж и пилинг на ходилата. Луксозната процедура с чудодейни качества струва 10 лева за 20 минути.

Коментари

Задължително поле