Кралят на чудовищата се връща

Новият филм за “Годзила” набира скорост

Вера Фармита и Мили Боби Браун се включиха в актьорския състав

Рекламната кампания на “Godzilla: King of the Monsters” – продължението на “Годзила” на Гарет Едуардс от 2015-а и третата част от MonsterVerse франчайза на Warner и Legendary (втората беше “Конг: Островът на черепа”) набира скорост с първи рекламни материали и информация, чийто апотеоз ще бъде реализирането на мокрия сън на феновете “Godzilla vs. Kong”, предвиден за 2020 г. Междувременно към актьорския състав на филма съвсем наскоро се присъедини Данай Гурира.

Режисьор на филма, който трябва да удари кината е Майкъл Дохърти. Първия официален поглед към “Godzilla: King of the Monsters” ни показва легендарното чудовище, което е отправило своя син атомен дъх към мрачното и мъгливо небе.

В други материали се разпознават актрисите Вера Фармига и Мили Боби Браун, които също се включиха в актьорския състав, предвождан от Кайл Чандлър.

Двете ще играят съответно работещата за “Монарх” д-р Ема Ръсел и нейната дъщеря Мадисън, които са отвлечени от “мистериозна организация, която има собствени планове за чудовището”, а на другата е същото това “чудовище”, голямата звезда – самият Годзила, който демонстрира иконичния си “атомен дъх”.

“Godzilla: King of the Monsters” проследява и героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция Монарх, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

Режисьор на “Godzilla: King of the Monsters” е Майкъл Дохърти (”Trick’r’Treat”, “Krampus”), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс (”Krampus”) и Макс Боренстайн (”Годзила”, “Конг: Островът на черепа”). В ролите освен Кайл Чандлър, Вера Фармига и Мили Боби Браун са още О’Шей Джаксън джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс и Аиша Хайндс, както и завръщащите се от първата част Кен Уатанабе и Сали Хоукинс като докторите Иширо Серизава и Вивиън Греъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино