Красавици избират и снимат мерцедеси

Японската дизайнерка на латексови облекла Ацуко Кудо избра да снима купето на S класата и направи ефектна фотография за календара на Mercedes. December by Atsuko Kudo;

Хубавите коли и хубавите жени пасват на новогодишните календари така добре, както наденичките с горчица и бирата на Октоберфест. На календара на Mercedes за 2017 г. обаче няма да видите напращели красавици да пъчат бюст край наточени коли. Този път 12 световноизвестни жени, влиятелни личности и силни характери застават от другата страна на обектива, за да покажат как те виждат автомобила. Знаменитости като актрисата Оливия Нютън-Джон, кръстницата на пънка Пати Смит, оперната прима Анна Нетребко, фотомодела Петра Немцова и холивудската звезда Люси Лю влизат в ролята на фотографи, които подбират любимите си модели Mercedes и ги „паркират“ в композиция по свой вкус.

Така в календара попадат коли от различни епохи. Вокалистката Алисън Мосхарт от рокбандата The Kills явно си пада по бързината и снима Mercedes AMG GT. Германската актриса и тв водеща Хайке Макач носталгично се хвърля на Mercedes 280 SL от 1981 г. Оперната дива Анна Нетребко залага на луксозната S класа. Чешката красавица Петра Немцова се спира на Mercedes GLC, а Оливия Нютън-Джон грабва по-големия SUV модел с хибридна моторизация GLE 500e 4MATIC. В календара като фотограф на GLC Coupe дефилира също чаровната и млада, но вече пенсионирана автомобилна пилотка Сузи Волф, която стана едва втората жена с участие в тренировки от състезателен уикенд във Формула 1. Дамата е съпруга на Тото Волф, шеф на отбора на Mercedes във Формулата, и определено разбира от коли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили