Красимир Аврамов: Аз съм като магнит за луди

Разни дами ме подлагат на сексуален тормоз, не се издържа, проплака Човека Глас

Попзвездата Красимир Аврамов завършва НАТФИЗ, но прави кариера като певец. Става известен като Човека глас заради диапазона си от 4 октави. През 1998 г. заминава за САЩ и се установява в Лос Анджелис, където през 2005-а печели наградата "Суперзвезда на годината". Красимир е първият българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата, където ce връчват "Оскар"-ите - "Кодак Тиатър".

През декември 2008 г. в Турция излиза албумът му The Best Pop-Opera 2009, Volume 2, който включва песни на изпълнители на поп-опера като Хосе Карерас, Марио Франгулис и други.

През 2009-а е избран да представи България в конкурса "Евровизия", което предизвика злостни коментари от страна на негови колеги. Разочарованието от преживяното Красимир Аврамов описа в книга. От миналата година певецът прави успешен пробив в Турция.

- Краси, преди началото на топлия сезон много твои колеги записаха ново парче, обявявайки го за предстоящ летен хит. Как стоят при теб нещата?

- Бях си казал, че всяко лято ще правя по една нова песен, но се оказва безсмислено. А и сега повечето ми творчески ангажименти са извън граница. В последно време при мен се случиха толкова много неща, че аз вече съм начертал плановете си за две години напред. Имам няколко напълно готови нови песни, но не ги пускам. Последното ми ново парче бе Everybody, което завъртях преди две години, и сега реших малко да се оттегля от светлините на българската сцена и от медийни изяви.

- Междувременно ти се отдаде и на ресторантьорския бизнес, как вървят нещата на този фронт?

- Бях решил да осъществя една друга моя мечта, провокиран най-вече от факта, че миналата година спечелих "Черешката на тортата". Със съдружници разработихме наш ресторант в Пловдив, който носеше името на една от любимите ми песни - "Бел кон" на Влатко Стефановски, която също изпълнявам често по време на участията си. За съжаление обаче не случих на честни партньори и се отказах - като артист съм много емоционален, но явно и много наивен - вложих доста пари, но попаднах на лоши хора и реших да изляза от този бизнес.

- Загуби ли пари от това си начинание?

- Да, загубих, опитах се да осъществя една моя мечта, която вече бих нарекъл "тъпа". За да се занимаваш със ресторантьорство, трябва непрекъснато да си в заведението, а аз съчетавах творческите си ангажименти с работата си и изпуснах контрола над това какво точно се случва. Истината е, че моето име докара много клиенти в ресторанта, но нещата почнаха да излизат извън погледа ми. Затова си казах: "Краси, я си дръж микрофона, тази работа не е за теб!"

- Краси, около теб винаги гъмжи от напористи влюбени дами, някои от които ти създават сериозни проблеми. Ще ни споделиш ли проблема си?

- Ти знаеш, че още в началото на кариерата ми около мен се завъртяха няколко финансово стабилни дами, които уж искаха да бъдат мои мениджъри, а в последствие се оказваха обсебващо влюбени в мен. Оказва се, че съм като магнит за луди. Не мога да разбера как и по какъв начин ги привличам. На какво се радва един певец - да прави музика, концерти и да има здрав продуцентски и мениджърски гръб. Някои имат и политически. Случвало се е и мои концерти да бъдат спонсорирани от финансово стабилни почитатели.

В последно време обаче около мен се завъртяха едни странни дами с предложения да продуцират мои изяви и записи. Добре - това се случва и в световния шоубизнес. Но впоследствие те започнаха да се преживяват като мои интимни приятелки и да искат деца от мен, да се женят за мен, да ме причакват пред дома... ужас. Не можеш да си представиш за какъв психически тормоз става дума - очаквах златен дъжд, а ме заля помия.

Около мен се заформи кръг от трилърови героини. Една от тях директно ми заяви: "Аз ще бъда твоя съпруга и ще ти родя две деца!" Много от грозните клюки, които се завъртяха около мен, са плод на болната фантазия на напористи дами, които не са успели да ме имат сексуално. През кариерата ми съм имал много подобни предложения - и от жени, и от мъже. Знаеш ли, в този бизнес съм се нагледал на всичко. Някои хора си мислят, че могат да ме имат с парите си.

- Май вече имаш страх от жените?

- Ти знаеш, че от две години имам сериозна връзка и екшъните няма как да не се отразяват и на момичето до мен. Страх ме е не от жени, а от кукундели. Подложен съм на сексуален тормоз, не се издържа!

 

Тихомир Стойчев:

Целта на атентатите е демонстрация и масов страх

Кървавият терористичен акт в Лондон е пореден отзвук на сблъсъка на интереси, който не е първи и няма да бъде последен, предупреждава експертът по национална сигурност

Тихомир Стойчев е роден на 23 февруари 1953 г. в София. Завършил е история във ВТУ "Св. Кирил и Методий", слушателски курс в Академията на МВР и политология. Специализирал е управление и овладяване на кризи. Работил е на различни длъжности в МВР, в Националната служба за сигурност и в Централната служба за борба с организираната престъпност. Директор на ЦСБОП през 1991-1992 г. Председател на Национален антикриминален и антитерористичен форум (НААФ). Автор на три книги. В момента е преподавател в Нов български университет в департамент "Национална и международна сигурност".

- Г-н Стойчев, как ще коментирате поредния кървав атентат в Англия?

- Като пореден. Убеден съм, че с досегашните политики и мерки повечето от т.нар. "антитерористични" страни допринесоха не за управление на конфликтите и тяхното разрешаване. В това се крие и съвременната философия на елитите. Едни, които имат отношение към изживявания като "световно правителство", всъщност се борят за хегемония, за доминиращо присъствие в политическия и икономически живот на страните, засегнати от конфликтите. Другите, удобно разположени в тяхната сянка и подложили шепи за милостиня, охотно приемат ролята на колониална администрация, поддържана от големите играчи. Срещу тази поза те се причисляват към местните регионални и национални скъпо платени елити, които в своята игра и цели поставят народите си в пълна зависимост. Кървавият атентат в Лондон е само пореден отзвук на сблъсъка на интереси, който не е първи и няма да бъде последен.

- Да очакваме ли още такива терористични нападения?

- Безспорно. Видимо терористичната престъпност е част от арсенала не само на поставящите си политически задачи малцинства, но и на престъпни структури. Дори у нас имаме предостатъчно примери, въпреки че МВР и другите ни служби от година на година отчитат почти рекордни успешни за тях резултати. А цяла поредица от убийства и сега остават в графата "неразкрити", което означава, че у нас няма отговор на това дали този тероризъм има само криминални, или по-сложни икономически и политически корени. И цели.

- Каква е целта на атентатите?

- На първо място демонстрация - на възможности, несъгласие, на способности. Разбира се, всяване на масов страх, с което се цели промяна на обществените нагласи, предизвикване на недоволства, насочени срещу политическите елити. Друга цел е разбиване на състоянието на международното сътрудничество, доколкото го има. Има и елемент на доказване на закъснелия с появата си ислям, който сякаш изживява своя нов ренесанс.

- Ще деградира ли Европа? Изглежда като буре с барут, на което могат да палнат клечката веднага.

- Европа вече деградира. Тя изгради елит, който се оплита в множество бълвана ежеминутно документация. Мнения, възгледи, решения, облечени в най-разнообразни форми, ни заливат, опитват се да се наложат като модели за вътрешно-национални решения. В същото време те и като теория, и като практика не са убедителни, не са гарантирани с капацитет за изпълнение. Претоварваме се с писане и преписване на стратегии, но не гарантираме тяхното изпълнение и контрол. По този начин цялата европейска продукция и отношения, почиващи на тях, девалвират.

- Адекватна ли е политиката на нашите управници?

- В никой случай. В България от самото начало на прехода съществуват скрити договорки и обвързаности, които не позволяват появата на еманципирани, действително отговорни и модерни политически субекти, които да поведат страната ни към действително проспериращо развитие, да осигурят нейната международна интеграция. Надеждата ми беше, че колкото и да са куци сегашните партии, ще развият усет за политическа отговорност и заработят така, че в съответствие със своето влияние да осигурят необходима политическа и икономическа география. Това би означавало реална диверсификация на отношенията, която да носи ползи за България, такива, каквито са записани в Конституцията, в Стратегията за национална сигурност, каквито по съдържание като обществен договор българите очакват. Доколкото това не се случва, моята надежда си отиде. Сега очаквам естествен процес на развитие на обществените отношения да доведе до обновление, поява на нови политически играчи, а оттам - на адекватни и съвременни решения, съобразени с националния интерес, т.е. с интересите на всеки български гражданин, на обществото и държавата.

 

Бони си намери принц

Моника Валериева се сгоди

Катето Евро гасила фасове по ръцете си

Александър Сано се обясни в любов на жена си

Венета Райкова се върна на екран

Агент Тенев подкара валяк

Съпругата на Елизабет Гилбърт умира

Женени щастливо - по няколко пъти

Катя Паскалева се влюбва в последния си мъж от глад

Добротворецът д-р Хаас

Проф. д-р Гьокхан Яджъ:

Най-тежкият ми пациент беше 267 кг

Как да се държим и да мислим, за да привличаме парите

 

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА – В „ЖЪЛТ ТРУД“ ОТ 15 ЮНИ!

Коментари

Задължително поле