Кремъл и предателите

Провокации на Вашингтон срещу Русия + пасивност на Русия = план за смъртта на Земята

Онези ционистки неоконсерватори, които контролират външната политика на САЩ, сега изтласкват САЩ от останалите споразумения за ограничаване на оръжията. Изглежда, Вашингтон възнамерява да се излезе от Договора за открито небе. Този договор позволява на САЩ и Русия да облитат около териториите на другия, за да поддържат взаимното доверие, че нито една от страните не увеличава своите сили, предназначени за атака. Ако Вашингтон се оттегли от този договор, както се планира, тогава напрежението и несигурността между двете основни ядрени сили ще се увеличават. Това не е добре.

Военно-промишленият комплекс (ВПК) на САЩ иска напрежението да се усили, защото това допълнително увеличава инсценировката за „руската заплаха“ и води до увеличаване на бюджета, а оттам и до увеличаване на печалбата и мощта на самия комплекс. ВПК, за който ни предупреждаваше още навремето президентът Айзенхауер, много успешно наруши споразуменията за контрол на оръжията, сключени от бившите руски и американски лидери. Това увеличи печалбата на ВПК за сметка на световната сигурност.

Освен това в момента Вашингтон увеличава напрежението в Черно море, въоръжавайки Украйна, Грузия и Румъния - държави, които имат граници в Черно море, заедно с Русия, Турция и България. САЩ и неговите марионетки от НАТО провеждат военни учения в това вътрешно море, в което се намира кримската военноморска база на Русия. Черно море е достъпът на Русия до Средиземно море. Ционистките неокони биха искали да блокират достъпа на Русия до Средиземно море и по този начин до руската военноморска база в Сирия. Това би позволило на ционистките неокони да свалят режима в Сирия в интерес на Израел.

Ето я безотговорна провокация от страна на Вашингтон. Нарастването на силите на толкова малка площ носи всякакъв риск. Специалистите по „черни операции“ на ЦРУ биха лесно организирали провокативен инцидент, в който да участват украински нацисти, грузински глупак или някой подкупен румънски васал. Всъщност, целта на увеличението на американските сили е да провокира инциденти, в които да бъде обвинена Русия, за да се предизвика още по-голям страх и омраза на Запад и така да продължава да се подхранва бюджета на ВПК.

Русия е страна, в която ВПК не управлява страната, но изпитва трудности да разбере пред какво е изправен. Не искайки конфликт, Русия реагира пасивно и по този начин провокира Вашингтон на още по-безотговорни действия. Няма никакво съмнение, че увеличението на въоръжените сили на САЩ и неговите васални държави, съседни на Русия, е много опасно и предоставя на ЦРУ всякаква възможност да организира инциденти, които могат да бъдат използвани за антируска пропаганда. Тези инциденти могат много лесно да имат нежелани последици и да се стигне до излизане извън контрол. Именно заради това всичко, което може да се направи, за да се спре нарастването на западните въоръжени сили в Черно море - в Румъния, Украйна и Грузия, се явява истински акт за мир. Русия трябва да разбере, че понякога е необходима по-агресивна, а не пасивна реакция, за да защити мира в света.

Какъв да бъде такъв отговор? Щом САЩ могат да обявят Южнокитайско море, разположено на хиляди километри от бреговата линия на Щатите, за „интерес на националната сигурност на САЩ“, тогава Русия, която има своя брегова ивица на Черно море, може да обяви Черно море за интерес на националната сигурност на Русия. За руските власти това би било много отговорно решение, насочено към предотвратяване на опасностите от Вашингтон. И това би било в съответствие с урока на древния Рим, когато той обяви много по-голямото Средиземно море за „mare nostrum“ („наше море“). Така руснаците биха могли да обявят Черно море за „mare nostrum“.

Русия е най-мощната сила в този регион, а САЩ са в неизгодна позиция по отношение на баланса на силите. И никой не би могъл да направи нищо, ако Русия обяви Черно море за „mare nostrum“.

Москва може учтиво да информира другите страни, че никакви военни кораби на никоя друга държава не могат да бъдат в Черно море без разрешението на Русия. Това би изключило появата на американски кораби и техните васали от НАТО, Украйна, Румъния и Грузия. Русия трябва да посочи конкретната дата, до която чуждестранните военни кораби трябва да напуснат Черно море или да бъдат придружени от руските сили, а ако има съпротива - да бъдат унищожени. Това би сложило край на опитите на ционистите и ЦРУ да отворят нов път за демонизация на Русия. И също така би предпазило Русия от множество атаки по нейните граници.

Руските националисти, тоест истинските руснаци, които обичат страната си, ще видят мъдрост в това предложение. Руските „поклонници на Америка“ като предателя изменник Алексей Кудрин, ще продължат да крещят срещу всяка защита на руските национални интереси. Защо руските власти се примиряват с предател в своите редици е загадка. Кудрин е откровен предател, който принуди Русия да изплати незаконните „чужди дългове“, натрупани по време на управлението на Елцин в интерес на Запада и Израел, с единствената цел да обогати потисниците на Русия и да вкара руснаците под земята.

 

Здравият ми разум иска мир

В САЩ за това мое предложение, насочено към мир в света, както и да бъде избегнат конфликт, обречен да стане ядрен, американските суперпатриоти идиоти ще ме осъдят като „антиамерикански привърженик на Русия“. Ционистките неокони ще ме осъдят като „предател на американския империализъм“ или „предател идеите за световното господство в САЩ“. Но моя милост не съм нито антиамерикански, нито проруски настроен. Аз съм само за здравия разум и за мир. Ако провокациите на Вашингтон срещу Русия продължат и Русия продължава да бъде пасивна, съдбовната линия ще бъде пресечена, светът ще избухне, а никой от нас няма повече да го има.

(Превод за “Труд” - Павел Павлов)

Коментари

Задължително поле