Кръвозагуба провокирала целувката на Кобрата

Действията на Кубрат Пулев срещу американската репортерка Джени Суши били провокирани от сериозната кръвозагуба и удари в главата, получени по време на мача с Богдан Дину (Румъния). Върху тази теза се очаква адвокатите на българския боксьор да изградят защитата му в съда.

От „Пулев спорт“ разпространиха още ексклузивни кадри от купона след мача. На тях се вижда фриволното поведение на Суши, която танцува сластно в скута на един от приятелите на Кобрата.

Въпреки това Джени претендира да получи 600 000 долара обезщетение за сексуален тормоз. Половината от тази сума са за нея, а останалата - за адвокатски хонорари. Репортерката от филипински произход нае Глория Олред, една от най-скъпите защитнички на правата на жените.

Средствата обаче значително надхвърлят парите, който Пулев заработи в дебютния си мач на американска земя. Тогава той получи $250 000 от победата си над Дину.

Делото ще се гледа на 14 май от Атлетическата комисия на Калифорния в САЩ, която ще реши дали българинът ще може да боксира в щата и занапред. В момента той е със „замразен“ лиценз.

Голямото бебе наказан за 6 месеца

Джарел Милър, с прякор Голямото бебе, бе наказан за 6 месеца за употреба на допинг. Санкцията изтича на 19 септември. Американецът трябваше да се бие с шампиона в тежка категория Антъни Джошуа на 1 юни в Ню Йорк. В теста на Милър бяха открити три забранителни препарата.

 

Джошуа срещу Руис

Антъни Джошуа, шампион в 4 различни версии на профибокса, ще се бие с американеца Антъни Руис-младши на 1 юни в Ню Йорк. Британецът има 22 победи, от тях 21 с нокаут, и нито една загуба. Балансът на Руис е 32:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт