Кулинарното риалити „Фламбе“ стартира в „Алея на славата“

Снимка: NOVA

Серия от рокади в горещите кухни на ресторантите „Алея“ и „Беарнез“ ще бележат животите на героите в сериала „Алея на славата“. Тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на поредица съдбовни решения на персонажите, които ще обърнат хода на събитията.

В новите епизоди на поредицата предстои стартът на снимките на хитовото кулинарно предаване „Фламбе“. Шеф Лагадинов (Деян Донков) ще посрещне новите кандидати за победа, но предварителните му планове ще бъдат променени в последния момент. Кой от познатите герои ще се включи в надпреварата и каква цена ще трябва да плати за участието си?

В кухнята на „Алея“ ще става все по-горещо след като семейният ресторант отново е готов отново да отвори врати. Марта (Ирини Жамбонас) ще вземе решение на своя глава и ще назначи нов служител в ресторанта. Сервитьорката ще впечатли всички с уменията и топлата си усмивка, но Марта първа ще заподозре, че тя не е непозната за другия собственик на ресторанта – Слави (Свежен Младенов). 

Милен (Мак Маринов) отново ще бъде поставен до стената и ще трябва да мисли бързо, за да вземе най-правилното решение за живота си. Съдбата в лицето на инспектор Дерин (Йордан Ръсин) ще му предостави възможност да излезе от тъмните сделки на Пумпалов (Борислав Чучков), който отново ще опита да го примами да работи за него. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали