Къванч Татлъту и Иво Аръков - врагове в „Ирония на съдбата“

Къванч Татлъту и Иво Аръков.

Наше момче в турски рейтингов сериал

Българският актьор играе руски мафиот

Поредицата стартира на 29 юни по bTV

Нов турски сериал, но този път и с българско участие, стартира на 29 юни по bTV. В главната роля на поредицата “Ирония на съдбата”, излъчен в Турция под оригиналното заглавие “Стълкновение”, ще гледаме един от най-обичаните турски актьори Къванч Татлъту.

За първи път със съществена ролята в турски сериал участва и нашето момче Иво Аръков, снимал се в българските поредици “Фамилията”, “Скъпи наследници”, “Съни бийч” и други. “Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с bTV и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели”, споделя Иво Аръков. В “Ирония на съдбата” българският актьор се превъплъщава в ролята на Иван Сокуров - руски мафиот, враг номер едно на героя на Татлъту.

С криминален сюжет, много екшън сцени, любовни истории и първокласен състав, сериалът обещава да прикове зрителя пред екрана от 29 юни, всяка делнична вечер от 21:00 часа.

Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) е дългогодишен началник на отдел “Борба с организираната престъпност” към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за един миг, след като внезапно губи съпругата си и детето си при атентат, в който самият той оцелява като по чудо. В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, комисар Кадир Адълъ решава да сложи край на живота си като катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче, Кадир неволно преплита още три човешки съдби със своята - тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук). Сблъсъкът помежду им е зловещ, но въпреки че привидно предвещава фатален край, всъщност дава шанс за едно ново начало.
Зейнеп е приятелката на Кадир от детството, двамата са израснали заедно в едно сиропиталище. Дори са на път да се оженят, но тя се отказва заради желанието на Кадир да работи в полицията, понеже баща є е бил полицай, убит при изпълнение на служебния си дълг. Така Кадир се жени за друга тяхна приятелка от сиропиталището.

След катастрофата, между двамата отново прехвърчат искри. Инцидентът среща съдбоносно и Керем и Джемре - двама млади от коренно противоположни социални прослойки, между които пламва истинска любов, изпълнена с многобройни перипетии.

В издирване на атентаторите, убили жена му и детето му, Кадир влиза в стълкновение с бившия свой колега Вели, влял се обаче в редиците на мафията, в чиято роля се превъплъщава актьорът Онур Сайлак - бившият съпруг на Туба Бююкюстюн.

Освен звездата Къванч Татлъту, в “Ирония на съдбата” участват и редица други популярни имена, сред които Елчин Сангу, позната на публиката с емблематичната си роля на Дефне в “Любов под наем”, както и младите надежди на турското кино и телевизия - Мелиса Аслъ Памук (Асу от “Черна любов”) и Алперен Дуймаз (Али от “Горчива любов”), за които участието в поредицата е трамплин към успеха както на местно, така и на международно ниво.

Коментари

Задължително поле