Къванч Татлъту оповести връщането си на екран

Партнира му Йозге Йозпиринчджи

Световноизвестният турски актьор Къванч Татлъту обяви триумфалното си завръщане на екран. Актьорът анонсира проекта в социалните мрежи преди пускането на екраните, с което веднага привлече вниманието на публиката.

Татлъту работи с Netflix по научнофантастичната 8-серийна поредица с условното заглавие „История на една подводница/ Bir Denizaltı Hikayesi“. Проектът е продуциран от филмовата компания OGM Pictures. Режисьор на сериала е Толга Карачелик, като по сценария работят Атасай Кох, Кансу Чобан и Сами Берат Маршали под ръководството на Джейсън Джордж.

Къванч Татлъту споделя, че работата по сериала е ново изживяване за него и се радва да се върне на екрана след дълга пауза с този проект.

„История на една подводница" разказва историята на инструктора по гмуркане и морски биолог Арман, който се готви да участва в изследователска експедиция до една подводница. Тя ще се превърне в убежище за екипажа след природно бедствие.

Арман, в образа на който се превъплъщава Къванч Татлъту, и неговият екипаж осъзнават, че мисията на подводницата изобщо не е такава, за каквато са предполагали.

Поредицата ще включва специални ефекти, неизползвани до сега в Турция. За снимките са наети експерти, работили по филми като „Титаник“, „Карибски пирати“ и др, за да направят продукцията зрелищна и с неочаквано развитие.

Екранна партньорка на Къванч Татлъту е великолепната Йозге Йозпиринчджи, която е позната на българските зрители от ролята си в проекта "Една жена".

Коментари

Задължително поле