Ламбо: БСП може да има четирима депутати от Варна

„Трябва сериозно да се мисли за връщане на достойнството на Варна и на варненци. Никой не може да ме убеди, че Бургас е по-хубав град“. Това заяви проф. Стефан Данаилов, водач на листата на „БСП за България“ във Варна на пресконференция в града. „Това, което ми харесва тук е, че хората са открити и споделят“, допълни той. Проф. Данаилов е на мнение, че промяна е нужна и изключително важна. „За 27 години преход, ето каква е картината за България спрямо европейски показатели - 78-мо място в света по качество на управление, 93-то място по качество на правителствени разходи, 115-то място по защита правата на собственост, 118-то място по борба с организираната престъпност, 110-то място по независимост на съдебната система, 113-то място по свобода на медиите, 2 500 000 емигранти, най-бедните в Европа, най-корумпирани и с най-висока смъртност в ЕС“, посочи той.

Проф. Стефан Данаилов е категоричен, че програмата за управление на „БСП за България“ е много добра и изпълнима. Според него трябва да се развива икономиката, за да може да има повишаване на заплати, пенсии и доходи. „БСП за България“ ще реди бюджета на България по нов начин, спрямо приоритетите“, подчерта той.

„Смятам, че ние можем да имаме четирима депутати от Варна“, заяви водачът на листата и беше категоричен, че основният опонент на БСП е ГЕРБ. „Най-голямото ми удовлетворение ще бъде на 26 март БСП да бъде преди ГЕРБ, преди Лили Павлова“, допълни той.

Проф. Стефан Данаилов, заедно с кандидатите за народни представители проф. Анелия Клисарова и Георги Андреев, представиха пред медиите приоритети от управленската платформа на партията. „БСП за България“ ще открие официално на 1 март във ФКЦ предизборната кампания във Варна. Кандидатите за народни представители за 3-ти МИР, начело с водача Стефан Данаилов ще представят пред варненци алтернативния план за управление на държавата. На сцената ще излязат Мариана Попова и Орлин Горанов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле