"Левски" обявява до часове новия съперник за мача в чест на "Гунди"

До часове трябва да бъде обявен официално новият съперник на "Левски" за двубоя "75 години Георги Аспарухов". Това разкриха организаторите на събитието от "Моко Солушън". Трите страни са договорили абсолютно всичко, остава само да бъдат направени новите визии за двубоя.

"Отборът вече е ясен, но не можем да разкрием името му. Това ще стане съвместно между трите страни - ние, "Левски" и съперникът. Такава е и уговорката ни. Може би това ще се случи днес или утре", уточниха от "Моко".

Най-спряганото име за нов съперник на "Левски", след отказа на "Бока Хуниорс", е италианският гранд "Милан". Именно срещу "росонерите" Гунди изиграва един от най-силните си мачове в кариерата. Успява да порази вратата на тима от Серия А в двубой за КНК, а малко след това е и пожелан от треньора на италианците Нерео Роко.

Именно тогава Аспарухов изрича думи, които и до днес карат феновете на "сините" да настръхнат:  “Има една страна България, в която има един отбор "Левски". Може и да не сте го чували, но в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!”, казва великият футболист по адрес на "Милан".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ