"Левски" отваря семеен сектор на "Герена"

Семеен сектор ще бъде изграден на стадион "VIVACOM Arena – Георги Аспарухов" за всички домакински мачове на „Левски“ до края на сезон 2018/2019. Специалната зона ще се намира на централната трибуна, като до нея ще се достига през централния вход на сектор “А“. Секторът се отличава с удобства, характерни за домашния уют, специално отношение към гостите и възможности за по-пълноценно изживяване преди и по време на футболните срещи. Изграждането на зоната е съвместна инициатива на VIVACOM и ПФК Левски, целяща да насърчи родители и деца да споделят заедно позитивните емоции на спорта  в една комфортна и сигурна зона.

Среща с талисмана на „Левски“, подарък пуканки, специални стикери за спомен и незабравими срещи с легенди на отбора – всичко това ще предоставя на родители и деца уникалният VIVACOM семеен сектор. Децата ще имат възможност да научат някои от знаковите за клуба песни, да премерят сили на модерната PS4 зона с наскоро излязлата FIFA 2019, да покажат своите умения на джага и, разбира се, да се насладят на мачовете на своите любимци от най-добрите места на стадиона.

Билети за семейния сектор ще са в продажба за следващия домакински мач на тима срещу Ботев (Пловдив). Двубоят е на 4 ноември от 15 ч. на стадион "VIVACOM Arena – Георги Аспарухов“, а допълнителна информация за пропуските и достъпа до съоръжението ще бъдат обявени в дните преди срещата.

Коментари

Задължително поле