Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

“Левски” публикува финансовите отчети за 2016 година

Изпълнителният директор на “Левски” Красимир Иванов спази обещанието си и публикува в официалния сайт на клуба финансовите отчети за 2016 година. Може да ги изтеглите от връзката ТУК.

Ето и публикуваното съобщение без редакторска намеса:

“Уважаеми Левскари,

Искам да благодаря на всички, които снощи отделиха време и не пожалиха нерви да присъстват на срещата в зала “Универсиада”. Пожелавам си да продължавате да бъдете все така смели и агресивни в отстояването на вашето желание Левски не само да съществува, а да мачка. Именно този дух на непримиримост трябва задължително да бъде съхранен.

Искам да отправя призив към всички, които искат да бъдат част от дискусията за бъдещето на Левски, да се свържат с клуба на офисния телефон 02.9455160. Алтернативно, може да пишете на следния е-мейл, който специално е създаден за комуникация с привържениците на клуба – samo@levski.bg. В интерес на клуба е, възможно най-много от вас да кажат своето мнение.

Сега по бизнес.

Спазвам общението си да публикуваме финансовите отчети на клуба за 2016 година.

Използвам възможността и да повторя три инициативи на клуба, които снощи бяха представени на срещата, но може би се изгубиха в дългата дискусия:

1.В рамките на следващата седмица започваме издаването на безплатни сезонни карти за достъп до стадиона на всички деца, които тренират в школите на Левски. Такива ще бъдат издадени и на един родител. Левскар се става на стадиона.

2.От началото на април ще акцентираме върху кампания за издаване на членски карти, като нашето намерение е закупуването на членски карти да носи на техните притежатели отстъпка от 25% при закупуване на билети и 10% при закупуване на стоки от клубния магазин.

3.Имаме подписан договор за въвеждане на софтуер за управление на дейността за детско-юношеската школа. Целта е от 1.7.2017 г. той да бъде въведен в действие, като същевременно с това клубът ще има изключителни права за неговото разпространение в страната.

В отговор на един от въпросите от дискусията снощи споделих, че нашата преценка е, че за да бъде финансово изгоден един мач за клуба на стадиона, трябва да има не по-малко от 5 000 привърженици. Надявам се, че ще приемете това предизвикателство.

В резултат на запитванията, които получихме последните няколко дни от Левскари от целия свят, искам да ви информирам, че вече съм предложил на управителния съвет клубът да създаде ново дъщерно дружество с името „Бъдеще за Левски“, в което да бъдат пренасочени всички постъпления от дарения от привърженици, както и всички суми от продажбата на членски карти на клуба. Моето желание е тези средства да бъдат използвани прозрачно и с тях да се финансират само две дейности. Детско-юношеската школа на клуба и подобряването на материалната база. Това ще ни позволи да бъдем прозрачни и да показваме какви постъпления отчитаме и за какво те се използват.

В заключение искам да споделя и цитата на Гунди, с който имах намерение да завършва презентацията снощи.

„Ако вдигах щанги и поставех някакъв рекорд, това щеше да е мой съвсем личен успех. Но футболът е колективна игра и победата винаги е обща!“

Само Левски!

Красимир Иванов – изпълнителен директор на “ПФК Левски” АД

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.