„Левски“ разваля съня на много хора

„Левски“ разваля съня на много хора. Това заяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев. Той посети брифинга на треньора Георги Дерменджиев, за да покаже по категоричен начин, че всички са зад специалиста.

В понеделник бе публикуван слух за рокада на „Герена“. Според него, Петър Хубчев, селекционер на България, бе гласен да смени Дерменджиев.

„Почти съм убеден, че част от тези информации се пускат от хора, които се водят левскари – каза Колев. - Сред тях са и такива, които са работили на "Герена". В нито един момент не е обсъждана треньорска смяна. Просто има хора, които изпитват непоносимост други да работят в "Левски". Как си обяснявам случилото се? Нещата се стабилизират с всеки изминал ден. Зад клуба има сериозна компания и въпреки тежкото финансово състояние, нещата се променят към добро. Това разваля съня на много хора“.

Колев призова феновете за подкрепа към отбора. Георги Дерменджиев пък призна, че слуховете повлияли на играчите.

„Разговарях с ръководството и всичко е ок – каза треньорът. - Когато съм поканен тук, съм приел самата идея за развитието на „Левски“. Клубът в момента е силен. Малко бяхме разклатени, играчите се интересуват, но вече са спокойни. В неделя ще го покажат срещу „Ботев“ (Пловдив)".

От „Герена“ признаха, че след мача сядат на преговори с футболистите, чийто договори изтичат. Става въпрос за Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. От „Левски“ вече мислят и за лагера през лятото. За първи път от доста време тимът ще играе контроли със сериозни отбори.

Снимка Денислав Стойчев

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ