"Левски" честити рождения ден на Васил Божков

Ръководството на "Левски" честити рождения ден на своя собственик Васил Божков. "Сините" публикуваха съобщение на клубния сайт, за да отразят личния празник на бизнесмена.

Съобщението:

Днес собственикът на „Левски“ Васил Божков празнува своя 63-ти рожден ден. Един от най-успешните български бизнесмени и предприемачи завършва Националната математическа гимназия в София. Има две висши образования – специалност „Приложна математика“ в Софийския университет и „Икономика на труда“ в УНСС.

Известен е с интереса си към изкуството и антиките, като през 2004 г. създава фондация „Тракия“ с официална цел „организиране и подпомагане издирването и опазването на културните ценности, част от българското и световното културно-историческо наследство“.

Като част от дългогодишната си политика в подкрепа на спорта пък в средата на февруари 2019 г. г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него, започна необходимото оздравяване, управление, финансиране и дългосрочно развитие на „Левски“, като безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол.

Ръководството, служителите и футболистите на ПФК „Левски“ честитят празника на г-н Божков и му пожелават здраве, успехи във всички започнати начинания и бъдещи щастливи мигове, които да му носи любимият ни клуб.

Коментари

Задължително поле