Турски тир се удари в бус, след като скъса мантинела на пътя Враца-Мездра

6 нови разрешения за строеж са издадени след 13 март От началото на годината броят на тези документи е 22

Арестуваха младеж за побой на търновец

Спипаха камион с 9 кубика незаконни дърва

Специалист: Няма данни кърлежи и комари да пренасят коронавирус

Строители дарили над 1,1 млн. лв. за борбата с COVID-19 Средствата и медицинското оборудване са предоставени от КСБ, отделни фирми и работещи в бранша

Българска ваксина срещу Covid-19 – най-рано след година

Нети разбра, че е осиновена, сестра й е популярна водеща

1500 лв. глоба за попиляна бира на пътя

Данаил Кирилов: Нямам съмнения, че системата за случайно разпределения на дела е била манипулирана

Министерски съвет пусна официален сайт за коронавируса Ще предоставя информация за всички предприети мерки и дейности от изпълнителната власт

Харви Уайнстийн вече няма симптоми на Covid-19

Дават по една минимална работна заплата и осигуровки за свободния сектор в културата

Вицепремиерът Каракачанов предлага забрана за внос на чужди земеделски продукти в сезона до изчерпване на българските

Какво прави българинът, като му кажат “не излизай”?

Ленин неправилно разбрал Маркс и потопил Русия в кръв Заедно с Троцки въвеждат “червения терор” и съзнателно започват Гражданската война, заедно със Свердлов нареждат да се ликвидират цар Николай Втори и цялото му семейство

Руска кръв не е текла във вените на Ленин, а чувашка, калмицка, немска и шведска

Бащата на Владимир Улянов Ленин, инспектор по образованието в Симбирска губерния, е бил с ранг действителен статски съветник, приравнен към генералско звание. Синовете му Александър и Владимир завършват гимназия с отличие и златни медали, приети са за студенти съответно в Петербург и Казан, но стават терористи. През 1887 г. първият е екзекутиран за участие в заговор за убийството на императора. Вторият, 17-годишният Володя, е арестуван, изключен от университета и принудително заселен за 2 години в дълбоката провинция.

Дядото на Ленин по майчина линия е бил лекар, по различни източници с немски, украински или еврейски произход. Православен обаче, учил е медицина в Петербург, имал звание подполковник. Което не би било възможно по онова време, ако е считан за юдей, на тях не им е било разрешено да следват в столиците. В революционните кръгове и Ленин не е бил приеман за юдей. Руска кръв обаче не е текла във вените на Ленин, установени са чувашка, калмицка, немска и шведска.

Ако големият брат е искал да ликвидира само императора, по-малкият се устремява към сваляне на монархията, световна революция и диктатура на пролетариата. “Руският работник ще свали абсолютизма и ще поведе руския народ и пролетариата от всички страни по пътя на открита политическа борба към победоносна комунистическа революция”, пише още през 1894 г. и това става Веруюто на ленинизма. Не само пише и говори, но и активно действа. През 1898 г. създава Руска социалдемократическа работническа партия. Димитър Благоев създава такава в Петербург 14 години преди него, но в Русия въобще не я споменават.

През 30-годишната си конспиративна кариера Улянов е ползвал около 150 псевдонима, сред съратниците най-често са го наричали “Стареца”. Идеите и намеренията на революционерите в частта им за подриването на властта в огромната империя съвпадат напълно с интересите на историческите й врагове Великобритания, Франция и Германия. През 1902 г. Ленин е в Лондон, вероятно там е осъществен първият контакт на британските служби с него. Ценен е заради противодържавните си цели, с партията, с конспиративните си контакти, с влиянието си сред терористичните структури и елементи в Русия.

Най-много заради личните си качества. Ричард Пайпс, професор в Харвард, пише за него: “… показва се като изключително старателно, дори педантично момче, в психологията се нарича… следвали са го безпрекословно… бил е рядко явление, човек с желязна воля и неукротима енергия, събрал в едно фанатичната вяра в каузата с не по-малка вяра в себе си.” Извеждат го в Женева, там е много по-полезен, а и връзката се скрива. И те са му много нужни с парите и влиянието си, смята да ги използва за своите цели. Добре е спонсориран за лични и партийни нужди, прави много контакти с революционно настроени лица, главно от руската емиграция, но и от други европейски страни.

Противниците му в европейските леви движения са отбелязвали, че всъщност се опитва да създаде не партия на работническата класа, а секта от заговорници. Самият той пише: “Ние принципно никога не сме се отказвали и не можем да се откажем от терора.” Призовава към “най-радикални средства и мерки”, както и за създаване на “отряди на революционна армия във всякакви размери, които сами да се въоръжават с каквито оръжия намерят… да се занимават с убийства в името на революцията, грабежи, изнудвания, конфискации на частна и държавна собственост.”

Лично организира вътре в ЦК малка група, наречена “Болшевишки център”, която да придобива средства специално за неговата фракция, тези хора впоследствие са най-важните активисти при налагането на “червения терор”. Пайпс е точен в психологическата характеристика на Ленин – компулсивен тип. За този невротичен стил на мислене и поведение преди е употребяван изразът “натрапливите състояния”.

Вилхелм Райх е наричал засегнатите от тях “живи машини”, техните субективни състояния в голяма степен съответстват на това определение. Бие на очи догматичното ядро на такива личности, при близък контакт те будят у другите раздразнение поради принципното оспорване на чуждо мнение. Излъчват силен негативизъм, безкомпромисен перфекционизъм, зад външната защитна маска стои мощен самоконтрол. За да избегнат критиката и отхвърлянето от хората.

Персонажи с ригиден (вкаменен, негъвкав, закостенял) характер често се представят като тревожни, прекалено оживени и забързани нанякъде, свърфокусирани в мислите и действията си. Рядко са доволни от постигнатите резултати, все препускат към нови цели и се засилват към “високи летви”. Залутани в детайли и подробности, притиснати от множество “Трябва” и “Длъжен съм”, не изпитват щастие, не харесват себе си, още по-малко колегите, съратниците. “Живата машина” често се възприема като натоварена със свърхвисок морал и апостолски идеализъм, подчинена на безкомпромисна чистота на помислите и действията, на ред, дисциплина и пунктуалност.

Този типаж е често срещан сред революционерите от различно естество, особено сред екстремистите. Нерядко те оглавяват превратите, бунтовете и революциите, те преобладават сред водачите на социални сътресения във времена на големи промени като нашето. Има ги и сред камикадзетата, “благородните” разбойници и “призваните” да отмъстят, въздадат, накажат. Хора-мозъци, както някои ги наричат, при това само с ляво полукълбо и без връзка с тялото, духовната интелигентност и въобще с реалния живот. Присъщи са злопаметност, нетърпение и агресивност, нетолерантност и поведенческа жестокост.

Много от тези особености на ригидния характер са наблюдавани и документирани за вожда на световния пролетариат Ленин. Такива качества според биографиите им са притежавали негови две сестри и двама братя, също професионални революционери. Наследствеността се е оказала много по-силна от здравата семейна среда, доброто възпитание, високия интелект, отличното за времето образование и забележителната начетеност.

Не са го възпрели да организира, насочва, разпорежда и оправдава чудовищни репресии, засегнали милиони, в огромното им мнозинство напълно невинни хора. Устно и писмено е заповядвал с оръжие да се изземва житото от селата, да се взимат заложници и често да се избиват наред с по-заможните селяни и съпротивляващите се. Заедно с Троцки въвеждат “червения терор”и съзнателно започват Гражданската война, заедно със Свердлов нареждат да се ликвидират цар Николай Втори и цялото му семейство.

Под негово ръководство се осъществяват четири извънредно жестоките кампании срещу православната църква, избити са десетки хиляди свещеници, разрушени или ограбени са десетки хиляди храмове. Религията била “опиум за народа, мерзост и зараза”, електричеството трябвало да замени Бога за хората. Създаваният с десетилетия образ на мъдрия мислител и държавник, денем и нощем загрижен за благото на народа всъщност е бил за прикриване кървавите престъпления на един безмилостен диктатор.

Груб, словесно агресивен до цинизъм е бил Ленин. Причислявайки се сам към интелигенцията, организира огромни чистки, негов е изразът “интелигенцията е лайно”. Тази дума доста често е в речника му в редица други случаи на обидни нападки дори срещу видни съпартийци. През 1922 г. лично разпорежда да се натоварят на два кораба и прогонят близо 300 учени, писатели и философи, цветът на руската интелигенция. Стотици хиляди такива са напуснали страната преди и след тях.

Ленин е бил силно изненадан от Февруарския преврат през 1917 г., дори не предполагал, че ще доживее до въжделената революция. Доказано е, че германското военно разузнаване в пломбиран вагон го прекарва заедно с 35 съратници до Русия. Главата на Временното правителство прави всичко възможно да предаде властта именно на него и болшевишката партия.После поръчителите извеждат Керенски с американска дипломатическа кола и британски кораб в Лондон.

Вождът поема властта с обещание за честни избори, после моряци разгонват парламента, обявявайки, че ”демокрацията в Русия се е изчерпала”. Спира войната с Германия, отказва се от царския договор по Англо-френско-руското съглашение за следвоенен дележ на територии. Според него към Русия трябвало да преминат Истанбул с Босфора и Дарданелите, както и доста голяма част от Източна Турция. Не интересите на Русия са го интересували, а световната революция, за което несъмнено в Лондон са му ръкопляскали.

Изправен през 1923 г. пред трагедията в страната, причинена от него и комунистическата секта, споделя, че всъщност неправилно били разбрали Маркс, но щели да се поправят.

През 60-те години на миналия век попитали видния китайски политик Джоу Енлай за оценката на Френската буржоазна революция. Отговорил: “О, твърде малко време е минало оттогава!” Минала през Социалистическата, тя продължава и днес като Либерална.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (30)

 1. Територията на днешна Русия трябваше да бъде Израел., а славяните -и-з-т-р-е-б-е-н-и-. Обърнете внимание, че над 90% от революционерите, които организират този преврат са чужденци, а над 95% от тях са евреи.

 2. Според плана на евреите, трябвало да изчистят Русия първо от интелигенцията и църквата. Заради това започнали да -и-з-б-и-в-а-т- интелигенцията и поповете, а църквите да ги взривяват. Забраняват религията. Така искали да отрежат колоните, на които се крепи славянството в Русия.

 3. Следващи стъпки да изчистят територията от славянските мъже, а после и жени. След това страната трябваше да стане Израел. Но Сталин им попречи. В момента когато той взе цялата власт, Троцки бяга, защото знае, че ще го подведат под отговорност, а свои го убиват, за да не пропее за този пъклен еврейски план.

 4. Следващи стъпки да изчистят територията от славянските мъже, а после и жени. След това страната трябваше да стане Израел. Но Сталин им попречи. В момента когато той взе цялата власт, Троцки бяга, защото знае, че ще го подведат под отговорност, а свои го -у-б-и-в-а-т-, за да не пропее за този -п-ъ-к-л-е-н- -е-в-р-е-й-с-к-и- план.

 5. Като усетили, че плана може да не се реализира толкова бързо, защото геноцида е очеваден. Решили да започнат с Крим. Ленин подарил Крим на американските евреи. Заради тях Крим бил изпразнен за две денонощия и всички жители изпратени в Сибир. Но първо татарите се връщат, а после и останалите и наритали евреите.

 6. Скоро някой много горещо отричаше историята с Крим, че било измислица, но факта на екстрадирането на населението на Крим не може да се отрече и е доказателство.

 7. Голодомора също е част от методите, които са използвали евреите, за да заличат славяните колкото се може по-бързо. Целия урожай изхвърляли в морето, за да няма какво да ядат хората.

 8. Има още много написано за комунизма, марксизма, ленинизма и други еврейски изобретения. Даже днес имаме много свеж пример как те не са се отказали. Икономическите санкции против Русия. Ами делото Скрипал и пак късат уж връзки, а искат просто да накарат народа да свали патриотите и да пусне злото, което пък ще ги заличи, защото плана не е отменен.

 9. Обаче чичко ти Сталин, който е православен монах, човек на царските тайни служби ОХРАНА, никога не живял в Лондон и Женева им разказа играта! Русия е „камъкът който отхвърлиха зидарите, но стана глава на ъгъла”

 10. ЧЕ НИЕ КАТО ХОРА НЕ СМЕ ЛИ С РУСНАЦИТЕ СМЕ ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ АКО СЕ ОБЪРКАТ НЕЩАТА НИКОЙ ОСВЕН РУСНАЦИТЕ НЕ ЩЕ НИ ПОДАДАТ РЪКА МНОГО НАТО МНОГО МАТО НО ВИЖТЕ КИПЪР ВСЕКИ СИ НАТИСКА ПАРЦАЛКИТЕ. НЕ ВЯРВАМ ХЕЛЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ НИ ВЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СЪСЕДНИ СТРАНИ САМО И САМО ДА НЕ СМЕ НА КАРТАТА НА ЕВРОПА ТА НИЕ СМЕ КАТО ТРЪН ЗА ДРУГИТЕ. БИЛИ СМЕ ЛОШИ АМИ НАС КАК НИ ТРЕТИРАТ КАТО ТРЕТА КЛАСА ХОРА. САМО С РУСНАЦИТЕ ИМА ШАНС ДА СМЕ ЖИВИ КАТО ДЪРЖАВА КАКВОТО И ДА ПИШАТ И КАКВОТО И ДА ПРИКАЗВАТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗКРЪСНАЛА БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСКИЯ ЦАР НА НЕГО ДЪЛЖИМ ТОВА КОЕТО СМЕ ХАРЕСВА ЛИ НИ ИЛИ НЕ. ДРУГ Е ВЪПРОСА КАКВО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА И КАКВИ ПРЕДАТЕЛИ ШЪТКАТ ИЗ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ КАКТО ВЪТРЕШНИ ТАКА И ВЪНШНИ. ЗА ДА СМЕ СИЛНИ НАШИТЕ ПИЛОНИ СА РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ КОГАТО ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ РАБОТЯТ ЗАЕДНО СВЕТЪТ ЩЕ БЪДЕ ДРУГ. ЕТО ТОВА В МОМЕНТА НЕ ИСКАТ АНГЛИЧАНИТЕ ЗА ТОВА СЪЗДАВАТ СЦЕНАРИЙ ЗАЩОТО В СЪЮЗА ГЕРМАНИЯ – РУСИЯ АНГЛИЧАНИТЕ НЕ САМО ЩЕ ГИ ИЗДУХА ВЯТЪРА АМИ И ДРУГИ ГИ Е СТРАХ ОТ ТАЗИ ВРЪЗКА. ВСИЧКО ДРУГО Е ВЯТЪР ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ. БЪЛГАРИЯ ИМА ИНТЕРС ОТ ЕДИН СЪЮЗ МЕЖДУ ГЕРМАНИЯ -РУСИЯ И ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СРАТНИ ТОГАВА ЕВРОПА НЯМА КОЙ ДА Я СТИГНЕ И НЯКОЙ СИЛИ ТОЧНО ОТ ТОВА ГИ Е СТРАХ И ЗА ТОВА СА ТОЛКОВА ЗАЕТИ С КОМПРОМАТИ И НАСЪСКАВАНЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА КЪДЕ В КОЙ СЪД СЪДЯТ САМО НА БАЗАТА НА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. ТЕ АНГЛИЧАНИТЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ ЧЕ В ИРАК ИМАЛО ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМАЛО БОБ ЗА КОНЕ СЕГА СЪЩАТА РАЗРАБОТКА С РУСИЯ ТА ТЕЗИ СЦЕНАРИСТИ ЗА ИРАК НЕ ГИ ЛИ СМЕНИХТЕ С НОВИ ИЛИ ТЕЗИ НОВИТЕ НЯМАТ АКЪЛ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО ТА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ЧЕ КОН БОБ ЯДЕ. КАКТО СИ ИЗИГРАХТЕ КАРТИТЕ С БРЕКСИТА ТАКА СИ НАТИСКАЙТЕ ПАРЦАЛКИТЕ И НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ В РАБОТИТЕ НА ДРУГИТЕ НЕЗАВИСИМИ ОТ ВАС ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ВИЕ НЕ НИ ИСКАТЕ В ААНГЛИЯ А КОЙ ВИ КАЗА ЧЕ ПЪК ХОРАТА ВИ ИСКАТ И ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТ С ВСИЧКИ ВАШИ СЦЕНАРИЙ НАРЦИСИСТИ СТЕ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ А МИСЛИТЕ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ВЪРТИТЕ СВЕТА ЗА НОСА. ТАКАВА ЛОША ШЕГА ЩЕ СИ ИЗИГРАЕТЕ С РУСНАЦИТЕ ЧЕ ЩЕ ВИЕ ЗА УРОК КАКТО НА НАПОЛЕОН И НА ДРУГИ КАТО НЕГО САМО ВИЕ МАЙ ОСТАНАХТЕ ДА ВИ НАТРИЕ РУСКАТА МЕЧКА НОСА И ДА ПРЕСТАНИТЕ С ВАШИТЕ НОМЕРЦА.

 11. Пич Илиев, не става дума само эа Маркс…!!!
  Да си прочел “ Философските тетрадки“ / эаписки на Ленин/…? …Аэ съм…

 12. Комунизмът,фашизмът,марксизмът,либерализмът,инквизицията са все „западноцивилизационни“ изобретения,а зад тях винаги стърчат ушите на ционизма.Както и сега с Оксфордския скандал на фейсбука и манипулирането на изборите в САЩ и Брекзита.Това е обезсмисляне на демокрацията и край на лицемерието т.е. падане на маските.Мразят ни защото сме православни и точка.

 13. Полезно е да се погледне назад сто години след ВОСР, за да се види, че разликите в идеологията, целите и методите за постигането им при комунизма и либералната демокрация са главно във фасадите. Доста по-малко са отколкото между комунизма и фашизма, които се приравняват само за заблуда на наивници и невежи. Глобализмът на либерализма и интернационалзмът на комунизма нямат нищо общо с твърдо присъстващия в национал-социализма национализъм.

 14. Полезно е да се погледне назад , за да се види, че разликите в идеологията, целите и методите за постигането им при комунизма и либералната демокрация са главно външни. Доста по-малко са отколкото между комунизма и фашизма. Глобализмът на либерализма и интернационалзмът на комунизма нямат нищо общо с твърдо присъстващия в национал-социализма национализъм.

 15. Вземат ли терористи властта в една страна, неизбежно ще пристъпят към разширен тероризъм върху цялото население. Червен ли що го нарекат, оранжев, син или либерастки, разликите са незначителни.

 16. Не трябва да сме с Русия, Тя и до днес докара, стотици милиони до нищета и разруха.

  1. За сведение на стринка ми Петруна. Централната банка на Русия не е под контрола на Кремъл. Оня алкохолик Елцин я подарил на евреите от САЩ. Докато в САЩ основната ставка е под 1%, в Русия е 7,5%. Ей така лесно се изцеждат богатствата на народа. Я да видим каква би била картината Русия, ако и там беше 1%? Световните бансктери се спряха да обезценяват рублата, когато се сетиха, че Путин ще измисли нещо и ще изкара от ръцете им Русия с всичките и богатства. Аз смятам, че той все пак е решил да ги отебе, защото каза, че този мандат целта му е да направи живота на руснаците по-добър и да им увеличи благосъстоянието. Последен мандат, вече остарял, не губи нищо освен себе си, за това ще им прави г-ъ-з-о-б-р-ъ-к- на банкстерите. За това САЩ, Англия и ЕС се обединиха против Русия, защото те са началниците на всички, но Путин ще се измъкне, а след него и останалите ще последват примера му. Така ще рухне световния ред на ционистите.

 17. Илиев, зЕми да плакнеш началниците. Там ти е силата. А и хляба ти е там. От трийсе години ти се занимаваш с подмиване и заплакване на миризливи началнически задници. И така се прехранваш, пипончо

 18. В Русия редовно чужди субекти правят патакламите и предателствата, враговете й такива одобряват, а ако случайно попаднат на власт руснанаци, веднага започват да ги клатят и опитват да ги свалят. Както е и по днешно време.

 19. Демокрацията всъщност никъде не е и настъпвала, нито тогава в Русия, нито сега по света. Либерастията скоро по вредност ще надмине и болшевизма с маоизма взети заедно.

 20. Доста елементарно анализче на трагичните събития и ролята на сатрапа Ленин в Русия 2017. Но какво да се прави, написано е за елементарни хора, каквито са 99% от коментиралите тук. Като виждам какви простотии са написани, ме хваща страх за бъдещето на България. To и настоящето такова.

 21. Цитат от статията на Илийката: „….Вождът поема властта с обещание за честни избори, после моряците разгонват парламента обявявайки, че „демокрацията в Русия се е изчерпала“…..“. Ми че то у нас не е ли същото – Новият Вожд, горд носител на Решетниковщината и представител на старият стогодишен римски род на Курнелиите, вече заяви , че „Парламентарната демокрация е атрофирала“, а скоро се очаква „моряците“ от паравоенните организации с гръмки и фалшиви патриотични имена, обучени и финансирани от същата тая мракобесна Решетниковщина да разгонят Парламента за да може Решетниковците да си правят своите си „честни избори“! И в двата случая обаче „моряците“, които лично и физически разгонват и избиват демокрацията или са руснаци или са русофили!

 22. Големият срам и големият грях на руският народ е, че като един безмозъчен Франкенщайн се постави в робското и престъпно положение на екзекутор на самият себе си под командването на интернационалната комунистическа върхушка. Тя беше демоничният мозък генериращ античовешки идеи за кървава хекатомба в името на светлото бъдеще, опитвайки се да ги прокара във всяка страна на Европа, но единствено руският народ повярва в това лъже-месианство и се хвърли с главата напред да го претворява в дела. Интернационалистите комунисти се опитваха многократно да накарат европейските народи да се „самоизгорят в борбата“, но разумът и човечността на тези народи, попречиха в осъществяването на пъкленият план. В Русия обаче те намериха благодатна почва за своите кървави идеи, намирайки дълбоко в душата на руският народ стаен един огромен нечовешки мрак, който успяха да извадят навън, въоръжиха го и опитаха да залеят с него света, и в голяма степен успяха. Няма човек на земята, който да не познава този мрак и да не го индетифицира напълно правилно с руснаците, като народ. Идеите за Революцията, за Гражданската война, за масовите чистки извършвани, както против интелигенцията, военните, търговците и индустриалците, така и против простият народ на голямата империя, за мародерската колективизация на земята и последвалият нарочен и унищожителен Голодомор, за ГУЛАГ, за масовите етнически разселвания, свързани с пълна конфискация на движимото и недвижимото имущество на най-различни етнически малцинства и народности, стигащи до геноцид може и да сътворени в интернационалната комунистическа върхушка, но физическият извършител на всички тези престъпления срещу човечеството е руският човек, с неговите две корави ръце готови да стиснат за гушата всеки свободомислещ народ или индивид. И тези ръце са стискали здраво, както знайни и незнайни народи, така и своите собствени руски братя, само заради единият червеноармейски мундир и фуражка и гордостта целият свят да се страхува от Русия! Командирите поне в началото бяха всякакви, но армията, милицията, наказателните отряди, охраната на затворите и лагерите беше съставена от руснаци. Без силата и вярата на милионите обикновени руснаци, тази кървава интернационална банда не би могла да се задържи и един ден на власт. Унизително е, страшно е, но е вярно и то е видно от целият свят в продължение на вече 100г. На мястото на изгонените и избити от руснаците казахи, чеченци, калмики, татари, украинци, латвийци, литовци, финландци, естонци, немци и пр. в техните землища, домове, ниви и градини се настаняваха не някакви евреи, а отново руснаци, при това охотно и чувство за изпълнен национален дълг. Когато руският народ убиваше, изселваше, завладяваше, ограбваше, подтискаше и унижаваше, той го правеше не с отвращение, а с надменна гордост, с невиждана безочливост и азиатска жестокост и никога до сега той не изрече и дума за съжаление или извинение към своите жертви, с което се нареди до велики образци на безумието, като Турската империя. Колко си приличат в своята същност тия две империи и тези два народа? Не случайно народната им душа ги сближи и на човешко и на държавно ниво, и ги отдели от останалите народи, не случайно безрезервно подкрепяните и от двата народа Велики Водачи са най-близки приятели и в мир и в бой и по еднакъв начин и двамата се противопоставят на останалите държави и политики.

 23. Гневен се насра и л@йната иэпапа

 24. И ганя се насра и л@йната иэпапа

 25. КАРМАТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ВИНАГИ ПРАВА ЗА ВСИЧКО , ВИНАГИ НОМЕР ЕДНО , ВИНАГА НЕРАЗБРАНА И СЪС СТРАДАЛЧЕСКО ИЗРАЖЕНИЕ .ВИНАГИ ГОТОВА ЗА ДРУЖБА , НЕЗАВИСИМО ЧЕ НЕ ВИНАГИ НЯКОЙ СЕ НАТИСКА ЗА ТОВА !!!.НО НАЙ ТОЧНА Е ОЦЕНКАТА , ЧЕ “ РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ВРАГОВЕ , ЗАЩОТО ТЯ СИ Е ДОСТАТЪЧНА “
  КОЛКОТО ДО ЛЕНИН , ЕДВА ЛИ Е ИЗНЕНАДА ЛИЧНОСТТА МУ. ЗА НЕГО ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И ДОСКОРО ЧЕРТИТЕ ОТ ХАРАКТЕРА МУ БЯХА – ТАБУ !!!! НО КАКТО СЕ КАЗВА , НИЩО СКРИТО НЕ ОСТАВА НА ТОЗИ СВЯТ !!!!-
  НА ТОЗИ СВЯТ ОСТАВАТ ВЕЧНИ ОБАЧЕ ИЛЮЗИИТЕ И МАНИПУЛИРАНИТЕ ИСТИНИ.-
  А

 26. Д. Благоев създава преди Ленин социалдемократическа партия, но тя е истинска, а не терористична секта от заговорници и именно затова съветските историци крият истината. Но истината ще излезе, както и излязлата за създаването на Руското Православие от Българската православна църква.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.