Лила от „Опасно изкушение“ отива в затвора

Айшегюл Чънар е осъдена на 7 месеца за неподчинение

Актрисата Айшегюл Чънар, която участва в сериала „Опасно изкушение“ прикова вниманието върху себе си с криминалните си прояви. Приблизително 20 грама наркотици бяха открити в багажника на колата на  екранната Лила Аргун през 2021-ва година. Младата актриса, която беше задържана от полицията, тогава твърдеше, че те са подхвърлени от бившия й партньор, който вероятно е направил това за отмъщение.

На 30 юни 2021 г. Айшегюл Чънар и Фуркан Чалъколу са арестувани в ресторанта на истанбулски хотел. Фуркан, който е видимо пиян, отправя неприлични заплахи, докато говори по телефона. Други посетители в заведението се оплакват на охранителите, но Фуркан отказва да напусне ресторанта и чупи носа на бодиграда, след което отива в кухнята на заведението и заплашва служителите там с нож, който успява да намери.

Управителят звъни в полицията, но Фуркан напада пристигналите двама служители на реда и дори успява да отнеме оръжието на единия от тях, с което го заплашва. При разигралата се схватка, общо 6 души получават телесни повреди, а 12 подават жалби срещу нарушителя на реда. Айшегюл, която придружава Фуркан също се съпротивлява при ареста на приятеля си и заплашва полицаите, че ще повика журналисти и ще се оплаче пред пресата за произвола им. Двамата са изведени с белезници от ресторанта, а на първото дело на 26 юли 2021 г. обвиненията в различни престъпления предполагаха присъда между 3 и 22 години за Фуркан и от година и 10 месеца до 6 години за Айшегюл.

В крайна сметка съдът реши, че Айшегюл трябва да излежи присъда от близо 7 месеца заради неподчинение на органите на реда, а освен това трябва да плати 10 600 лири за обида към униформен служител. Наказанието за бившия ѝ е далеч по-сурово - 8 години и 7 месеца, като е обвиняем по шест различни престъпления, сред които и заплаха с пистолет към органите на реда.

Това не е първият сблъсък със закона на младата актриса, чиято кариера приключва още през 2019 г., когато  е заменена от колежката си Буче Бусе Кахраман в ролята на Лила в трети сезон на „Опасно изкушение“. На 7 март 2021 г. колата на Айшегюл е спряна от полицаи и в багажника на автомобила й са открити 19 грама наркотици. Актрисата твърди, че бившият й приятел Фуркан Чалъколу е подхвърлил нарочно дрогата, за да й отмъсти. Тогава двамата са освободени под гаранция, а съдът налага на актрисата принудително лечение и наблюдение заради зависимостта й към упойващи вещества.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица