Лилия Маравиля и Милица Гладнишка във втори сезон на „Вина“

Михаил Билалов е в ролята на корумпиран политик.

Новите епизоди тръгват в ефир от тази неделя

В главните роли са Владимир Зомбори и Михаил Билалов

Вторият сезон на българския сериал “Вина” започва на 7 януари и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1. Историята е за наследствена винарска изба, около която се преплитат тайни от миналото, любов, изневяра, власт и пари.

“Първият сезон на “Вина” се прие добре от публиката и стана един от най-гледаните български сериали, произведени в последните години. Главните роли се изпълняват от Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев - Геро, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова и др. Сред изненадите във втория сезон на “Вина” е участието на още любими актриси - Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Милица Гладнишка. Главните роли в епизодите в епоха се изпълняват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

Семейна драма за наследствена винарска изба.

Сериалът “Вина” е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова.

Вторият сезон на “Вина” е под мотото - Ако искаш бъдещето да е различно от миналото, не забравяй миналото... На хълма, от другата страна на “Маркова изба”, се готви да отвори вратите си нова винарна. Нейните собственици имат стара семейна история, която най-неочаквано се свързва с тази на винаря предприемач Марко Велчев. Но кой в действителност е Марко и как са се пресекли пътищата на тези две фамилии, които съдбата разпилява по различните краища на света, за да ги събере отново около един-единствен хълм?

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали