Лиляна Павлова в Пловдив: Ние изпълняваме поетите ангажименти, не даваме голи обещания

„Ние сме познати с това, че изпълняваме ангажиментите, които поемем, а не даваме голи обещания“ , заяви в Пловдив кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова по време на разговор с ръководството и колектива на една от водещите български компании „Атаро Клима“. Тя бе придружена от председателя на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и народния представител от ГЕРБ от 16-ти МИР инж. Атанас Ташков.

По време на срещата бе подчертано, че предприятието е начело националната браншова класация по приходи от продажби за 2017 г. от производството на промишлено хладилно и вентилационно оборудване, което показва, че в общия европейски пазар можем да бъдем водещи.

Лиляна Павлова подчерта колко важно е да се гласува на изборите на 26-ти май, защото в Европейския парламент се приема законодателството, което после се прелива в националните ни норми и затова е важно да имаме евродепутати, които да защитават българската позиция.

Иновации, технологично развитие, подкрепа за стартиращи и иновативни предприятия, както и качествено образование, което да осигурява подготвена работна ръка бяха водещи теми в разговора на кандидата за член на ЕП от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова с представители на бизнеса.

„Пловдив е пример за това, че където има развита инфраструктура и добри университети бизнесът се развива и това е притегателно място за инвестиции и развитие на индустрията“, заяви тя и представи пред местния бизнес програмите за финансови инструменти, които се реализират с европейско финансиране и фондовете, по които могат да кандидатстват.

„И въпреки твърденията на нашите опоненти, че "асфалт не се яде", всички твърдят, че добрата инфраструктура е предпоставка за развитието на бизнеса и подобряване условията на живот на гражданите“, сподели кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова.

На Евроизборите на 26-ти май 2019 година ГЕРБ е с номер 12 в интегралната бюлетина.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика