Личният живот на Анджелина Джоли повлиял на кариерата ѝ

Нов филм със звездата излиза на 13 май 

През последните няколко години Анджелина Джоли започна да се интересува забележително от режисурата и се занимаваше с дейности, различни от актьорско майсторство, снимайки филми като "Unbroken" и "They Killed My Father". Но тази година звездата най-сетне ще се завърне на екраните - на 13 май излиза филмът "Тези, които ми желаят смъртта" с Анджелина в главната роля. В интервю за "Entertainment Weekly" тя призна, че кариерата й е повлияна от събитията, които се случват в семейния й живот.

"Обичам режисурата, но има промени в семейното ми положение, които ми пречат да режисирам в продължение на няколко години", признава звездата.

Очевидно актрисата се позовава на бракоразводното си дело с 57-годишния Брад Пит , което продължава повече от четири години.

"Просто трябваше да върша по-краткосрочна работа и да съм вкъщи повече, затова се върнах към актьорството", казва Анджелина.

Известно е, че съпрузите не могат да се споразумеят за попечителството над деца. Сега Анджелина се опитва по всякакъв начин да надвие бившия си съпруг в съда и е готова да представи доказателства за домашно насилие от страна на Пит.

В новия филм Анджелина Джоли играе спасител в парашутен отряд, който е много притеснен от факта, че не можа да спаси трима души от горски пожар. Тя среща 12-годишно момче, което е преследвано от убийци, заради това, че е станал свидетел на престъплението им. Заедно с него, героинята Джоли ще трябва да премине през много изпитания, за да остане жива и да избяга.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес