"Лудогорец" продава Кафу за 15 млн. евро?

Ръководството на "Лудогорец" води преговори с няколко силни европейски клуба за продажбата на новата си голяма звезда Джонатан Кафу. Представители на тези отбори вече са влезли в преговори с "орлите" и натискат да привлекат бразилеца още през лятото. Тимовете обаче се пазят в строга тайна.

Тук има разминаване между двете страни, тъй като желанието на българския шампион е да продаде бразилеца след кампанията на отбора в груповата фаза на Шампионската лига. Шефовете на "Лудогорец" са дали да се разбере на всички клубове, които искат Кафу, че трябва да извадят доста пари, ако искат да го имат в редиците си.

Става дума са трансферна сума от порядъка на 15 милиона евро. В "Лудогорец" са на мнение, че бразилецът притежава необходимите физически и технически данни да играе в голям европейски тим и именно поради тази причина държи такава цена.

И най-важното. Вече има един клуб, който е готов да извади близка до тази цифра. Ако това се случи, въпреки че нямат особено желание, шефовете на "Лудогорец" са готови да се разделят с Кафу, който прави фурор в европейските турнири. "Лудогорец" вече отказа официална оферта от 6.5 млн. евро за нападателя.

Преди малко повече от една година "Лудогорец" продаде Жуниор Кайсара на "Шалке" за 6 млн. евро, трансфер, който до този момент, е рекорден за България.

/"Спортал"/

Коментари

Задължително поле