"Лудогорец" се измъкна в последните секунди в Исландия

"Лудогорец" направи 1:1 като гост в първия мач от II предварителен кръг на Лига Европа срещу "Валур". Реваншът е след седмица в Разград.

Домакините откриха резултата в началото на мача чрез Петри. Анисе изравни в даденото от рефера продължение на срещата. "Лудогорец" имаше тотално превъзходство през целия мач, като пропусна куп положения пред противниковата врата.

"Няма как да съм доволен - каза Стойчо Стоев, треньорът на "Лудогорец". - Имаха два удара и единият влезе. Общо взето и с "Ференцварош" беше така - три удара и три гола. Изпуснахме много. Започнахме да играем, като ни вкараха гола. Да, може и да е бил случаен. Бяхме основно в тяхната половина. Няма спор, че сме по-добрият отбор. Изпускаме много ситуации. Постоянно работим върху това. Не мога да гадая защо не се получава. Доста са компонентите, когато стигнеш до голова ситуация и не я реализираш. Трябва футболистите сериозно да се замислят. Този противник не е такава класа, но по-нататък не се знае. Проблемът ни е, че много малко използваме фланговете. Там имаме футболисти с бързина, техника и скорост. Все още използваме ширината на терена и пасове през центъра. Има ситуации, в които атаката трябва да се развие по фланга, за да има успеваемост".

Коментари

Задължително поле