„Лудогорец“ спира „Левски“ с правило от Шампионската лига

Ръководството на „Лудогорец“ прилага правилото „Арсенал“ от Шампионската лига и на „Левски“ за дербито в Разград днес. Преди мача с лондончани от груповата фаза на най-силния клубен турнир в Европа шефовете от Разград обявиха, че няма да пускат фенове с артикули на „топчиите“ на стадиона, с изключение в сектора за гости. По същия начин ще се процедира и за мача с „Левски“.

„Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача със „сините“ - съобщиха „орлите“. - „Лудогорец“ напомня, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините.“

В същото време „Левски“ записа любопитен рекорд преди мача в Разград. Треньорът Елин Топузаков даде пресконференция по първи петли - в 7,45 часа сутринта. След това отборът замина на лагер в Русе.

„Надяваме се да компенсираме изоставането на точки - каза Топузаков. - Все пак е твърде рано да се говори за генерално класиране. Ще направим необходимото „Левски“ да изглежда така, както трябва и да зарадваме нашите привърженици. Искам да сме концентрирани във всеки момент от срещата. Не обичам да коментирам противника. Най-важното е ние как ще играем и да използваме максимума на нашите сили и възможности, за да постигнем добър резултат.“

В Разград столичани играят трудно. От общо 7 срещи „сините“ имат само 1 спечелена победа и 6 загуби. Головата разлика също е в полза на шампионите – 11:4.

Коментари

Задължително поле