Лъвовете ще получат одобрение, а Овните ще се сблъскат с проблеми - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Вземете си работа у дома и се заемете със счетоводните си документи, за да сте наясно какви са финансовите ви постъпления от изминалите месеци. Ще възникнат проблеми, които можете да избегнете, ако си наложите търпение. Потърсете компромис в колегиалните си отношения и съхранете хармонията. Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования, мили жени. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на партньора ви. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ТЕЛЕЦ

От вашата упоритост зависят успехите ви и бъдещите ви професионални планове. Отдайте се на активна работа и без колебание завършете започнатите задачи, дори и ако трябва да останете след края на работния ден, въпреки недоволството на вашите близки. Бъдете внимателни с човека, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, ако не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да ви дари с неочаквана бременност, но без гаранция за брак, така че преценете какво искате от връзката си.

БЛИЗНАЦИ

Имате желание да сте дейни и да отхвърлите по-голямата част от служебните си задължения. Справяте се добре с рутинните си занимания. Разговорите за инвестиции отложете за следващата седмица. Следобед сте длъжни да проведете неприятни делови разговори и да се разделите с нелоялните си подчинени. Несемейните жени ще изживеят неочаквано романтично приключение, ако внимават с новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимия ви ще ви създаде незабравими изживявания.

РАК

Очаквайте да получите предложение за делови пътувания през следващата седмица, не едно, а няколко, но преценете дали си струва да се включите във всичките. Ваш колега иска да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Дайте му съвет. Заемете се и със семейните си задължения, като обсъдите проблемите на близките си. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, ако не сте семейни. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимия ви, особено ако сте били агресивни и заядливи предишния ден.

ЛЪВ

Информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, ще ви издигне в собствените ви очи. Във ваша полза е да продължавате да работите върху себе си. За пореден път ваши роднини притесняват и вас заради провалите си. Кажете им, че няма как да сте им полезни и приключете с опитите да ви използват. Постарайте се да не наранявате любимия си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени, тактично споделете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Намерението ви да пътувате, за да се срещнете със задгранични делови партньори няма как да се осъществи днес. Бъдете упорити, ако се налага да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в полза на ваши роднини. Нямате представа как да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания, защото може изобщо да не си допаднeте в леглото.

ВЕЗНИ

Деловите срещи и разговори няма да ви донесат очакваното удовлетворение, затова е по-добре да не ги провеждате в този ден. Приемете, че каквото и да сте планирали в този ден в професионален план ще ви натовари и изнерви, но няма да е успешно. По-добре, ако имате възможност, си почивайте и съберете сили за следващите дни. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие у вас в този ден, въпреки че е без причина.

СКОРПИОН

Бъдете организирани и си наложете самодисциплина. Ще се ядосвате, че някой постоянно прекъсва работата ви, като ви възлага допълнителни задачи, но ви носят добри приходи. Въпреки това се справяте успешно. Обърнете внимание на предложенията и намерете изгодата за себе си. Активната ви работа през деня ще е повод за удовлетворение. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимия. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Успехът няма да ви изостави, въпреки завистта която ви следва, ако сте коректни и не отричате възможностите на колегите си, въпреки че так ще ви завиждат. Вашата общителност и прямота ви носят полза, но са причина колегите ви да бойкотират работата ви, защото вече не успяват да се примирят с успехите ви. Не допускайте неочакван спор с брачния или интимния партньор да нажежи обстановката до скарване, нещо типично за вас. Ако съхраните хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не се натоварвайте с проблемите на хора, които ще възникнат заради техни действия, защото няма как да сте им полезни. Съчувствието, което проявявате днес само може да ви навреди. Стойте настрана. На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на задачите. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте. За вас денят не е добър за интимни отношения и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

За да се справите със служебните си задачи подхождайте към тях отговорно и не се вживявайте в дребните препятствия по пътя си. Не проявявайте загриженост към ваш колега, който се опитва да се оплаче на всички около себе си, защото няма как да му помогнете, а и той не иска помощ, само си мърмори, за да дразни всички. Пазете се от контакти с мъж, който упорито ви ухажва през последните дни. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят заради завишените ви очаквания. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор.

РИБИ

На работното място се постарайте да не допускате намесата на некомпетентни съветници. Неочаквано ще ви потърсят влиятелни личности, които искат да работите заедно с тях, но бъдете предпазливи към тези обаждания. Благоприятни са интелектуалните занимания. Семейните жени ще преживеят ден на изпитание на отношенията. Възможно е да осъзнаят, че са създали семейство с неподходящ партньор. Ако стигнете до решение за раздяла избегнете интимните мигове. За несемейните денят също ще даде яснота в личен план.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп