Лъже ли Нури от „Фермата“, че ще дари наградата от 100 000 лева?

Седмица преди големия финал на „Фермата: Съединение“, мисълта за голямата награда от 100 000 лева все по-често изпълва съзнанието на участниците, като всеки от тях се надява, че ще успее да се добере до първото място.

Помакът Нури, който от няколко години живее и работи в Англия, за да събере пари за обучението на дъщеря си, многократно обяви, че за него не е цел да спечели паричната награда в шоуто, но ако все пак победи, няма да прибере парите, а ще ги дари.

През изминалите три месеца обаче той често си противоречеше по тази тема и това провокира съмнения в станалите фермери, че всъщност лъже и няма никакво намерение да даде наградата за благотворителност, ако я спечели.

Заради многократните заявки на мюсюлманина, че е потвърдил пред екипа на „Фермата“, че ще дари парите, продукцията се принуди да изпрати писмо. От него става ясно, че екипът няма да разкрива думите на Нури пред тях, но, ако той е съгласен, ще предостави на всички фермери видеозаписи от кастингите. Жоро и Роман, които отправят най-много обвинения към помака, че е прикрит, моментално заявиха, че искат да видят с очите си какво е казал. В началото Нури се съгласи видеото да бъде пуснато, но с течение на дискусията на масата, се отказа.

Вокалистът на Д2 Дидо, който последен оглави фермата, обяви, че не иска да гледа нищо и призова хората да не се правят на наивни, като си мислят, че човек, който мачка във всяка игра, в която участва, не иска финалната награда.

Коментари

Задължително поле