Любимката от турските сериали Неслихан Атагюл чака първо бебе (СНИМКИ)

Турската актриса Неслихан Атагюл, която придоби небивала популярност с участието си в сериала "Черна любов" (Kara Sevda), който неотдавна спечели и награда на филмовия фестивал в Кан, обяви, че е бременна.

Чаровната Неслихан посочи, че е бременна в 12-а седмица.

Тя реши да сподели кадър, с който да покаже щастливата новина, като позира на шезлонг, наметната с плажно поаро, галейки нежно корема си.

“Бихме желали да запазим това щастие в тайна още известно време. Беше наше право! Накратко – ние сме сме добре – благословенни и доволни”, написа актрисата под кадъра.

Неслихан и съпругът ѝ Кадир се запознават на снимачната площадка на сериала “Двете лица на Истанбул” през 2013 година. По-късно двамата минават под венчило. 

Неслихан Атагюл е една от най-обичаните актриси в Турция. В България тя също е любимо лице от турските тв саги. Тя изигра образа на Нихан в сериала "Черна любов", който бе излъчен няколко пъти по родните канали. Там тя си партнира с Бурак Йозчивит. Двамата пресъздадоха влюбена двойка и тяхната невъзможна любов.

Неслихан и Бурак от "Черна любов"

Неслихан изигра също така и образа на Наре в “Дъщерята на посланика”. Тя е позната и с участието си в сериала “Листопад”, където участва като по-млада и имаше по-второстепенна роля. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес