Любовницата на Джан Яман е бременна

Актьорът бърза да се сгоди

Любимата  на известния актьор Джан Яман, италианската телевизионна водеща Дилета Леота, е бременна. Това съобщават турските таблоиди и телевизионният канал D, позовавайки се на италиански медии.

Яман заяви в телефонно интервю за турски журналисти, че годежът ще се състои в близко бъдеще в Сицилия.

Попитан дали Дилета Леота наистина е бременна, Джан Яман отговори през смях с фразата: "Скоро сами ще разберете за всичко."

Турските фенове на актьора смятат, че новината за бременността е вярна, иначе женкарят Яман няма да бърза със сватбата.

Разбивачът на женски сърца Джан Яман поиска ръката на едрогърдата италианска мома Дилета по романтичен и зрелищен  начин. В ранния следобед във вторник над Рим закръжи едномоторен самолет, на който бе закачен огромен транспарант  с надпис:"Дилета, искаш ли да се омъжиш за мен? Обичам те! Джан."

Необичайното предложение за брак привлече вниманието на десетки хиляди римляни, които впериха взор към небето , а  по улиците се образуваха задръствания от коли.

Според италианския всекидневник „Кориере дела сера“, точно когато самолетът с транспаранта летял над Рим, Джан и Дилета обядвали в баровски ресторант с огромна тераса нависоко в италианската столица. Тогава тв-водеща Дилета съзряла в небето отправената й по необичаен начин оферта за брак.

Впоследствие стана ясно, че атрактивната италианка е приела предложението. Това съобщи самата тя на страницата си в Инстаграм.

Според италианските медии Джан Яман подарил на знойната блондинка пръстен с диамант за 40 хил. евро.

32-годишният актьор Джан Яман и 29- годишната тв-водеща Дилета Леота се запознават на светско парти по повод началото на снимките на римейка на популярния от миналия век сериал  "Сандокан" по романа на Емилио Салгари. В бъдещата продукция звездата  на турските сапунки ще играе главната роля. Известно е, че Джан Яман е завършил Италиански лицей и говори езика като матерен.

Коментари

Задължително поле