Любовта на Джан Яман и Дилета - рекламен трик

Медии се съмняват в искреността на чувствата им

Италиански и британски медии пишат, че романът на известния турски актьор Джан Яман и италианската водеща Дилета Леота е просто постановка по договор. Първият, който изрази това предположение, беше известният светски журналист Алберто Дондоло, който се смята за един от най-добрите италиански хроникьори в светското общество. Той многократно се опитвал да общува с Яман и Леота и именно реакцията им на въпросите му го подтикнала да мисли за неискреността на чувствата им. 

Журналистът пише, че бързият годеж на актьора и италианската хубавица също е част от нагласения бизнес план.  "Това е стар PR ход, който се използва от много известни личности, които искат да "пробият" в друга държава. Уважавам плана на PR мениджърите на Яман и Леота, той наистина проработи. Рейтингите им в Италия, Испания, и в Турция скочиха рязко, а романтиката им също повлия на популярността им в чужбина. Жителите на други държави, които преди не са познавали Леота, сега също я смятат за звезда ”, казва журналистът.

Жадните за клюки хора били особено впечатлени от зрелищния начин, по който Яман поискал ръката на италианската си изгора. Това се случи преди десетина дни. Тогава над Рим закръжи едномоторен самолет, на който бе закачен огромен транспарант  с надпис:"Дилета, искаш ли да се омъжиш за мен? Обичам те! Джан."

Работещи в сферата на пиара специалисти се съмняват и в истинността на мълвата, че Дилета е бременна. Според тях, с този рекламен трик, съветниците на Джан Яман вече съвсем са прекалили. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес