Любо Пенев захапа БФС за програмата

Любо Пенев не пропусна да захапе БФС още на втората си пресконференция. В епицентъра на думите му е "Царско село", където Ел Голеадор работи до преди месец.
"Не е нормално отборът да няма мач в продължение на 10 дни - каза Пенев. - Програмата трябваше да бъде подредена по различен начин. Гледах "Царско село" срещу "Локомотив" (Пд)."
Треньорът на ЦСКА предупреди футболистите си за домакинския мач срещу "Арда" в събота вечер. "Играят много сполучливо и добре - коментира Любо. - Неслучайно "Арда" е в горната част на таблицата. Трябва да го имаме предвид."
Пенев ще ротира състава на ЦСКА заради претрупания цикъл. В сряда "червените" завършиха 1:1 с "Лудогорец" в първи полуфинал за купата на България, а следващата седмица е реваншът в Разград.
"Футболистите имат сили и са добре подготвени - продължи треньорът. - Очаквам да постигнем добри резултати. В ЦСКА целите винаги са много високи и пак ще ги повторя - титла, купа Европа. Много съм взискателен и няма да се отклонявам от начертаната насока. Най-вероятно ще има промени в състава. Продиктувани ще са от факта, че имаме мачове на всеки 2-3 дни. Имам предвид и хората с натрупани картони. Познавам силните и слабите страни на съперниците. Надявам се, че и те ще се съобразят с нас."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ